NEPRIMERENE IZJAVE I DODIRI: Fotografije zbog kojih mnogi sumnjaju da Donald i Ivanka da imaju izopačeni odnos

Bivši američki predsednik svojevremeno je u živom programu izjavio da bi se zabavljao s Ivankom da mu nije ćerka.

Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američka poslovna žena - tako mediji nazivaju Ivanku Tramp. Reč je o ćerki bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa. Njena majka je Trampova prva supruga, Ivana Tramp, odnosno devojački Zelníčková s kojom je bio u braku od 1977. do 1992. godine. Par zajedno ima troje dece, jer uz Ivanku, tu su i sinovi Don i Erik. Bivša čehoslovačka manekenka ukupno se udavala četiri puta, a pre Donalda bila je u braku od 1971. do 1973. godine.

Donald je za vreme braka imao brojne afere, a šokirao je i izjavama na račun svoje ćerke Ivanke koja ne skriva bliskost s ocem.

Ipak, kada je izjavio "kako bi se definitivno zabavljao s njom da mu nije ćerka", krenule su priče da tu možda postoji nešto više. Takođe, tu su brojne fotografije na kojima je Tramp neprimereno dodiruje i koje sežu u daleku prošlost, a s time nije prestao ni kada je postao predsednik SAD-a.

DC / Backgrid UK / Profimedia 

Lista je počela s fotografijom obavljenom u Vanity Fairu 1996. godine na kojoj mu Ivanka sedi u krilu dok nežno dira obraz dok sede na spomeniku dva papagaja koja su u ljubavnom zanosu.

"Da nisam njen otac..."

Zatim je Trump izjavio kako njegova ćerka ima "najbolje telo" i kako je "jako seksi", a u čudu je ostavio i kontroverznog voditelja Havarda Sterna kada ju je opisao kao "bujnu". Međutim, ni tu nije stao.

"Da nisam u srećnom braku i znate, njen otac...", izjavio je Tramp 2005. godine za poznati časopis Rolling Stone, a 2016. godine, osim što ju je pipao po bokovima na republikanskoj nacionalnoj konvenciji, dr. Ozu je priznao kako je "ljubi kad god može".

PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Ivanka se na to sve smeje, pa su se mnogi pitali je li joj zaista takvo ponašanje u redu ili samo dobro skriva neprijatnost. Bilo kako bilo, Ivanka je od 2009. godine u srećnom braku s Džeradom Kušnerom s kojim ima troje dece.

PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Par je počeo da se zabavlja 2005. godine kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a Džerea je trgovac nekretninama koji dolazi iz poznate i bogate jevrejske porodice zbog koje su 2008. godine raskinuli, jer Ivanka nije Jevrejka. Ipak, kad je to postala, 2009. godine par je izgovorio sudbonosno "da".

Ivanka i Donald Tramp  Youtube

Zanimljivo, brat Ivankinog supruga je Džošua Kšner, suprug poznatog modela Karli Klos koju porodica Kšner, nije želela da prihvati ni nakon venčanja. Stalno su je upoređivala s "obrazovanom i uglednom Ivankom", a često su ju otvoreno vređali i izostavljali sa porodičnih okupljanja, međutim ljubav je pobedila.

Karli je i sama progovorila o tome za britanski "Vogue", istakavši da je bilo zaista teško ući u porodicu Kušner, a da je posebna prepreka činjenica što su ona i Džošua demokrate, dok s druge strane - Ivanka i Džared rade u Trampovom kabinetu.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ipak, odlučujem da se fokusiram na vrednosti koje delim sa svojim mužem. To su iste liberalne vrednosti u koje sam verovala od malena i koja su me vodila tokom celog života", istakla je u julu 2019.

Uprkos svemu Karli i Džošua izborili su se za svoju ljubav, a neposredno uoči veridbe manekenka je ipak prešla na judaizam, čime je donekle ublažila netrpeljivost porodice Kušner. Njih dvoje danas uživaju u ljubavi, a njihova porodica je nedavno postala bogatija za jednog člana.