KRIS DŽENER ŠOKIRALA OTKRIĆEM DA IMA TUMOR: Najmlađa ćerka u suzama, svi pričaju da ju je trudnu ostavio dečko

Kajli Džener se rasplakala kada je mama Kris Džener otkrila da ima tumor u trejleru pete sezone emisije "Kardašijani"

Ciao Pix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kajli Džener je bila vidno potresena kada je u emotivnom trejleru za petu sezonu emisije "Kardašijani" njenom majkom Kris Džener otkrivena ozbiljna zdravstvena situacija.

U snimku punom emocija, Kris (68) suznih očiju obaveštava svoju potresenu decu: 'Imala sam pregled - pronašli su cistu i maleni tumor'.

Kamere zatim prebacuju na Kajli, koja ima 26 godina, kako nezaustavljivo plače pre nego što je starija sestra Kendal, od 28 godina, zagrli.

Hulu/Disney / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Trenutno nije poznato kakvo je zdravstveno stanje Kris.

U međuvremenu, Kajli se našla usred lažnih glasina o trudnoći, kao i šuškanja o raskidu sa dečkom Timotijem Šalametom, starim 28 godina.

Prema izvorima koji su nedavno razgovarali s Us Weekly-jem, spekulacije o trudnoći su demantovane. Kajli, majka dvoje dece - šestogodišnje Stormi Webster i dvogodišnjeg Aire Webstera koje deli sa bivšim partnerom reperom Travisom Skotom, nastavlja svoj život bez potvrde ovih glasina.

Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Takođe, izvori su potvrdili da su Kajli i Timoti još uvek zajedno i da uspešno održavaju vezu na daljinu, iako su postojale priče o njihovom navodnom raskidu.

TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kajli trenutno živi u Kaliforniji sa svojom decom, dok Timoti boravi u Njujorku i Nju Džerziju snimajući biografski film "A Complete Unknown" o Bobu Dilanu.

Glasine o trudnoći su se počele širiti nakon što je komičar Daniel Toš izneo tvrdnje u svom podkastu Tosh Show, ali te tvrdnje nisu potvrđene.

TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako su Kajli i Timoti prvi put povezani u aprilu 2023. godine, njihov odnos je ostao daleko od očiju javnosti sve do javnog debija na renesansnom koncertu za rođendan Bijonse u Los Anđelesu u avgustu iste godine.

Nakon toga, javni nastupi para bili su retki, a poslednji put su viđeni zajedno na dodeli Zlatnih globusa u Beverli Hilsu 7. januara.

Christopher Polk / AFP / Profimedia 

Iako su se pojavile glasine o raskidu, insajderi su potvrdili da su Kajli i Timoti i dalje u vezi. Međutim, Timoti je navodno odlučio da smanji javne nastupe sa Kajli kako bi se fokusirao na svoju karijeru i novi film "Dune 2".

U svakom slučaju, Kajli je pokazala razumevanje za ovu odluku, potvrđujući da njihov odnos ostaje stabilan i dalje.

Bonus video

This browser does not support the video element.

Kajli Džener se uplašila same sebe sa licem starice  tiktok/kyliejenner

Izvor: Wanted A.N.