U jednoj od epizoda serije "Kardašijanovi" koja je emitovana nedavno na malim ekranima Kloi Kardašijan je odlučila da upitala svoju mamu Kris Džener zašto je bila neverna.

Pitanje je usledilo nakon što se povela tema neverstva njenog bivšeg, Tristana Tompsona.

- Kako si razmišljali kada si varali? Kada si to uradila mom tati imala si četvoro dece i porodicu? Da, znam da si bila zaista mlada - pitala je Kloi.

Odgovarajući na nezgodno pitanje o prevari, Kris je objasnila da je bila "zaista mlada i glupa" i da je to "nešto što uradiš jer ne razumeš baš posledice svojih postupaka".

kris džener
Youtube 

Kris je bila udata za advokata Roberta starijeg od 1978. do 1991. godine.

Tokom njihovog braka par je dobio ćerke Kortni, Kim, Kloi i sina Roberta Džuniora.

Najpoznatija mamadžerka je upoznala Kejtlin, 1990. godine, koji je kasnije promenio pol i 2015. godine postao transrodna osoba. Par se na kraju razveo 2014. godine.

- Ali šta moj tata nije radio, pa si poželela da tražiš negde drugde? - Kloi Kardašijan je ponovo ispitivala.

kris džener varala roberta kardašijana
MP / Backgrid UK / Profimedia 

- Ne znam jer je on bio tako sjajan muž i tako sjajan otac, i mislim da sam dospela u situaciju da sam mislila da je trava na nekom drugom mestu zelenija i napravila sam veliku grešku. Za tim najviše u životu žalim- rekla je Kris.

- Nisam ponosna na način na koji sam se ponašala u to vreme, ali znate šta? Sve se dešava sa razlogom. Zaista živim svoj život misleći da Bog ima plan, a da se cela ta stvar nije desila, Kendal i Kajli (Džener) nikada ne bi bilo - nastavila je ona, piše People.

kris džener sa kejtlin dobila je dvoje dece
Lisa Rose / Zuma Press / Profimedia 

Govoreći o tome kasnije u ispovesti, Kris je objasnila zašto se nada da Kloi dobro razmisli pre nego što prekine veze sa NBA igračem, sa kojim ima ćerku Tru (5) i sina Tejtuma (1).

- Kada sam se razvela, Robert i ja smo postali najbolji prijatelji. Pričali smo telefonom po ceo dan, pomagali jedno drugom sve vreme, i ja sam se kajala- objasnila je Kris.

Ona je rekla da joj je zato veoma važno da Kloi bude veoma oprezna kada donosi ovakve odluke koje se tiču razlaza od njenog sadašnjeg partnera.

kloi i tristan su razdvojeni
Splash News / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!