Nakon nekoliko meseci skrivanja i pokušaja bežanja od paparaca, Kajli Džener i Timoti Šalamet prvi put su viđeni zajedno u javnosti. U ponedeljak je par o kome se dugo pričalo učinio stvari naizgled zvaničnim kada su prisustvovali Bijonsinom koncertu „Renaissance“ u Los Anđelesu.

Kajli i Timoti pridružili su se mnoštvu faca sa A-liste na koncertu (koji se održao na Bijonsin 42. rođendan). Par se družio u VIP delu zajedno sa Zendajom, Hejli i Džastinom Biberom, Kim Kardašijan, Adel i drugim zvezdama.

Kajli Džener i Timoti Šalamet
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dženerova izgledala je dobro raspoložena dok se smejala i smešila pored svoje nove simpatije. I dok je Bijonse možda tražila potpuno srebrni look od prisutnih, par to nije ispoštovao - Kajli je nosila Maison Margiela, dok se Šalamet odlučio za crnu duksericu i kačket.

Par je viđen kako se ljube zagrljeni nekoliko puta tokom koncerta.

Podsetimo, Kajli i Timoti su prvi put bili povezani još u aprilu kada su se, prema Peopleu, „družili i upoznavali“. Mnogi su pretpostavili da je ovo neka vrsta orkestracije Kris Džener, međutim, provodili su mnogo vremena zajedno u svojim domovima u LA-u.

Kajli Džener i Timoti Šalamet se grle
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Bonus video

Kajli Džener se uplašila same sebe sa licem starice tiktok/kyliejenner