Nakon raskida od oca njene dece, repera Travisa Skota, Kajli Džener nije dugo samovala. Iako se šuškalo da će se par ipak pomiriti, pogotovo jer su nedavno dobili drugo dete, s obzirom da su i ranije raskidali, čini se da je ovog puta zaista kraj.

Kajli Džener i Travis su raskinuli.
Splash News / Splash / Profimedia 

Samo tri meseca nakon što su se rastali, Kajli je našla novog dečka, i to je niko drugi do jedan od najlepših mladih glumaca današnjice Timoti Šalame. 

Timoti Šalame je novi dečko Kajli Džener.
Shutterstock 

Još uvek nije poznato mnogo detalja, a DeuxMoi pisao je pre nekoliko dana: "Više izvora mi je reklo da je nova Timijeva devojka... Kajli Džener!"

Korisnici društvenih mreža koji prate DeuxMoi naloge na Instagramu i Tviteru tvrde da su, takođe, čuli ovaj trač. "Čula sam da su oboje na Koačeli" i "Mogu da potvrdim to sto posto" pisali su ljudi.

Timoti Šalame i Kajli su bili na Koačeli.
venezia2020/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Komentari su mahom negativni. Na prvu, nikome nije jasno šta je Timoti video u njoj. Kajli, pogotovo u poslednje vreme, žestoko prozivaju zbog plastičnih operacija. Često govore da sa 25 izgleda starije od svoje majke Kris koja ima 69, čemu svedoče brojne fotografije.

Kajli Džener uništila je lice plastičnim operacijama.
Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Poznato je da Kajli godinama preteruje sa operacijama, što se vidi po njenom licu.

Kajli Džener izgleda starije od majke Kris.
INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia 

U isti mah, mnogi su u strahu da će Kajli Timotija "sažvakati i ispljunuti" kao što je red i sa drugim muškarcima koji su imali veze sa Kardašijan/Džener ženama. 

Podsetimo, za njih se i vezuje i "kletva" da svakom muškarcu koji ima veze sa njima propadne karijera, a s obzirom da je Šalame bio nominovan za Oskara pre nekoliko godina, mnogi se plaše da to ne bude to, kada je reč o poslovnim uspesima. 

"Nek se Timi spremi za rad u supermarketu", "Dakle, to je to od Šalameove karijere", "Što smo mu se divili, divili, dogodine u rijalitiju"... komentarišu ogorčene obožavateljke glumca.

Ostaje da vidimo da li će i koliko dugo trajati njihova veza, ako su glasine da su zajedno uopšte i tačne.

Bonus video:

Kako prekriti podočnjake rumenilom TikTok/@avonnasunshine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!