Tužne vesti za sve one koji su se i dalje nadali da između Kajli Džener i Timotija Šalamea nema ničega. Par je prvi put uslikan zajedno i deluje da se baš dobro zabavljaju. Čini se da se njihova romansa baš zahuhtava, a rijaliti zvezda svako malo je uslikana kako ulazi u njegovu vilu.

Zapravo, izvori tvrde da je čak šest puta nedeljno tamo, zbog čega se mnogi pitaju ko vodi računa o njenoj deci za to vreme. Da stvari nisu nimalo naivne potvrđuje i to što se zbližila i sa njegovom porodicom, pogotovo sa Timotijevom starijom sestrom Polin Šalame. Kajli je takođe Timotija upoznala i sa svojom sestrom Kendal.

"Veza nije ozbiljna"

Ipak, iako par "provodi mnogo kvalitetnog vremena", izvori tvrde da njihova veza ije ozbiljna. "Kajli uživa u njihovom odnosu, ali je njen glavni fokus na tome da bude dobra majka", tvrdi izvor. 

"Oni imaju zaista zabavnu komunikaciju i mnogo koketiraju, a Kajli zbog njega stalno ima osmeh na licu. Ipak, veza nije ozbiljna, ali ona uživa da se druži sa Timotijem i želi da vidi gde će ih to odvesti", istakao je izvor. "Zaista je zabavno, jer se oseća toliko drugačije nego u njenim prošlom vezama. To je novo i uzbudljivo za Kajli i ona se jako zabavlja", dodao je.

Komentari su, očekivano, i ovog puta mahom negativni. Na prvu, nikome nije jasno šta je Timoti video u njoj, pogotovo što je u poslednje vreme, žestoko prozivaju zbog plastičnih operacija. Često govore da sa 25 izgleda starije od svoje majke Kris koja ima 69, čemu svedoče brojne fotografije.

Kajli Džener izgleda starije nego što jeste.
Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Poznato je da Kajli godinama preteruje sa operacijama, što se vidi po njenom licu. Takođe, mnogo je komentara da je Timoti ipak umetnik, dok Kajli "prodaje maglu", odnosno redovno prisvaja tuđe ideje, jer je poznato da godinama kopira Rijanu, ali i mnoge druge, manje poznate brendove kozmetike, te da neretko prodaje loše proizvode sumnjivog kvaliteta koji samo imaju dobar marketing.

Kajli Džener poznata je po plastičnim operacijama.
INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia 

U isti mah, mnogi su u strahu da će Kajli Timotija "sažvakati i ispljunuti" kao što je red i sa drugim muškarcima koji su imali veze sa Kardašijan/Džener ženama.

Timoti Šalame u vezi je sa Kajli.
Shutterstock 

Podsetimo, za njih se i vezuje i "kletva" da svakom muškarcu koji ima veze sa njima propadne karijera, a s obzirom da je Šalame bio nominovan za Oskara pre nekoliko godina, mnogi se plaše da to ne bude to, kada je reč o poslovnim uspesima.

"Nek se Timi spremi za rad u supermarketu", "Dakle, to je to od Šalameove karijere", "Što smo mu se divili, divili, dogodine u rijalitiju"... komentarišu ogorčene obožavateljke glumca, a da li će iz njihovog odnosa ipak nastati nešto više, ili je ovo samo "letnja romansa", ostaje da vidimo.

Bonus video:

Kako prekriti podočnjake rumenilom TikTok/@avonnasunshine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!