Ukoliko ste mislili da je priča da su Kajli Džener i Timoti Šalame zajedno, samo još jedna u nizu holivudskih spekulacija, možda ćete se predomisliti kada pogledate nove paparaco fotografije. 

Naime, Dženerova je uhvaćena dok se parkira ispred vile slavnog glumca, što paparacima nije promaklo, a kako izvori tvrde, Kajli se tu poprilično zadržala.

Kajli Džener dugo se zadržala u kući slavnog glumca.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S obzirom na to da je ipak majka dvoje male dece, mnogima je bilo jasno da se tu odvija nešto više od prijateljstva, s obzirom da Kajli godinama praktikuje da se sa prijateljima viđa u svom domu, baš kako bi bila blizu dece. 

Još uvek nije poznato mnogo detalja, a DeuxMoi pisao je pre nekoliko dana: "Više izvora mi je reklo da je nova Timijeva devojka... Kajli Džener!"

Kajli Džener je nova devojka Timotija Šalamea.
INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia 

Korisnici društvenih mreža koji prate DeuxMoi naloge na Instagramu i Tviteru tvrde da su, takođe, čuli ovaj trač. "Čula sam da su oboje na Koačeli" i "Mogu da potvrdim to sto posto" pisali su ljudi.

Timoti Šalame je uplovio u vezu sa Dženerovom.
venezia2020/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Komentari su mahom negativni. Na prvu, nikome nije jasno šta je Timoti video u njoj. Kajli, pogotovo u poslednje vreme, žestoko prozivaju zbog plastičnih operacija. Često govore da sa 25 izgleda starije od svoje majke Kris koja ima 69, čemu svedoče brojne fotografije.

Niko ne zna šta je Timoti video u Kajli.
Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Poznato je da Kajli godinama preteruje sa operacijama, što se vidi po njenom licu. Takođe, mnogo je komentara da je Timoti ipak umetnik, dok Kajli "prodaje maglu", odnosno redovno prisvaja tuđe ideje, jer je poznato da godinama kopira Rijanu, ali i mnoge druge, manje poznate brendove kozmetike. 

Kajli Džener kopira druge brendove.
printcreen/instagram 

U isti mah, mnogi su u strahu da će Kajli Timotija "sažvakati i ispljunuti" kao što je red i sa drugim muškarcima koji su imali veze sa Kardašijan/Džener ženama.

Podsetimo, za njih se i vezuje i "kletva" da svakom muškarcu koji ima veze sa njima propadne karijera, a s obzirom da je Šalame bio nominovan za Oskara pre nekoliko godina, mnogi se plaše da to ne bude to, kada je reč o poslovnim uspesima.

Timotiju poručuju da se spremi da radi u supermarketu.
Shutterstock 

"Nek se Timi spremi za rad u supermarketu", "Dakle, to je to od Šalameove karijere", "Što smo mu se divili, divili, dogodine u rijalitiju"... komentarišu ogorčene obožavateljke glumca.

Za sada se ni jedna, ni druga strana nije oglašavala po pitanju njihovog odnosa, te je nejasno šta se tačno dešava, ali ukoliko zaista ima istine u pričama da su zajedno, nema sumnje da ćemo ih uskoro videti na nekom dešavanju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!