Čim su procurele informacije o vezi glumca Timotija Šalamea i rijaliti zvezde Kajli Džener, pre nego što smo ih uopšte videli zajedno, počeli su se pojavljivati negativni komentari.

Obožavateljke glumca su primetile da "sestre Kardašijan-Džener prikupljaju momke kao Pokemone", dok su mnogi bili zbunjeni time o čemu oni uopšte mogu razgovarati.

Kajli Džener i Timotije Šalame
Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Britanski Vogue je otišao korak dalje i objavio sarkastičan tekst sugerišući da bi njihova veza mogla biti samo marketinški trik.

– Da li joj on pridržava četkice dok konturiše lice? Da li mu ona pomaže da se snađe u scenariju Vesa Andersona? Da li on drži časove francuskog Stormi? I kako su uopšte završili zajedno? – piše autorka u članku u kome se na prilično omalovažajući način govori o Kajli Džener.

Ipak, ne samo što smo videli da su oni zaista zajedno nego je par u vezi već oko devet meseci, u svakoj prilici izgledaju veoma zaljubljeno, a Šalame je pozvao svoju devojku da mu bude pratilja na dodeli Zlatnih globusa, piše Glossy.

Kajli Džener i Timotije Šalame
Christopher Polk / AFP / Profimedia 

Upravo se tamo dogodila scena o kojoj se već dva dana piše na društvenoj mreži X – Šalame je predstavio Kajli svojoj prijateljici i feminističkoj ikoni Greti Gervig. Snimak ovog susreta našao se na internetu, a na njemu vidimo režiserku kako ćaska s parom, a spekuliše se da je rediteljka filma "Barbi" rekla Kajli da nikada nije videla Timotija srećnijeg nego otkad je s njom.

Sve to nije vredelo fanovima glumca, koji komentarišu da je Kajlin govor tela pokazivao da joj je neprijatno i da ne pripada ovakvom događaju.

"Nema kontakta očima, Kajli je nepristojna", "Zašto ne sme da je pogleda u oči?", "Ovo je tako neprijatno jer je okružena ostvarenim ljudima", "Kajli deluje anksiozno s njima"... pišu Šalameove obožavateljke, a mnogi ponovo potežu pitanje Kajline inteligencije.

"Siguran sam da ju je pomešala s Gretom Tunberg", "Moj mozak ne može da obradi da ove dve žene pričaju, "Jedna piše fantastično, druga ne ume da čita", neki su od nemilosrdnih komentara.

Bonus video

Kajli Džener se uplašila same sebe sa licem starice tiktok/kyliejenner

Izvor: Glossy/ Wanted A.N.