Iako Timoti nije odneo kući zlatnu statuu, njegovo prisustvo s Kajli Džener izazvalo je veliku pažnju i izazvalo mnoge komentare. Dok mnogi tvrde da su nespojiv par, sinoć su pokazali kolika je strast među njima.

Par se nije mnogo eksponirao, pa smo ih od početka veze videli zajedno tek na Bijonsinom koncertu i teniskom meču koji je Novak Đoković igrao na Njujork openu prošle godine, a Kajli ni sada nije prošetala crvenim tepihom sa svojim dečkom.

profimedia-0804434245.jpg
Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, u samoj sali oni su sedeli za istim stolom i, ako iko više ima pitanja šta oni traže zajedno, pokazali da su među najzaljubljenijim parovima u svetu slavnih.

Oni su sve vreme ćaskali, ljubili se, razmenjivali očarane poglede i delovali kao da jedva da primećuju stotine ljudi oko sebe.

Podsetimo, o vezi Timotija Šalamea i Kajli Džener počelo je da se spekuliše u aprilu prošle godine, a fanovi glumca odmah su se usprotivili mogućnosti da je jedan od najboljih mladih umetnika u vezi s rijaliti zvezdom.

profimedia-0803133405.jpg
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kajli Džener sa bivšim ima dvoje dece – devojčice Stormi i dečaka Era, a navodno Šalamea je upoznala u januara, kada su se sreli na Nedelji mode u Parizu.

Čini se da su odlučni u tome da ignorišu skeptike, a njihova prisutnost definitivno je bila jedna od najupečatljivijih pojava večeri.

Instagram Kajli Džener konačno je pokazala sina.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kajli Džener se uplašila same sebe sa licem starice tiktok/kyliejenner


Izvor: Wanted A.N.