Mnoge svetske zvezde pratile su sinoć finale u Nujorku sa tribina i iz loža, a pored Jelene Đoković, koja je Novakova najveća podrška, tu je bio i Metju Mekonahi sa svojom suprugom Kmailom Alveš.

Metju Mekonahi pored Dijane Đoković
Chryslene Caillaud / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia 

Pored njega su bile i zvezde poput Stinga, Leonarda Di Kaprija, Eve Longorije, Kajli Džener, Timoti Šalameja, Džastina Timberlajka, Nikol Kidman i drugih...

Glumac Leonardo Di Kaprio pokušao je da bude neprimetan, te je stavio kačket i crne naočare, međutim ubrzo je paparacima zapao za oko.

Leonardo Di Kaprio na US Openu
Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Eva Longorija je takođe želela da izbegne paparace, pa je tako stavila kačket i sunčane naočare, a na US Open-u se pojavio i veliki broj onih koji su želeli da budu viđeni.

Eva Longorija
Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

Jedni su od njih su i Kajli Džener i Timoti Šalame, novopečeni par koji je sada u žiži javnosti, nije prestajao da razmenjuje nežnosti tokom teniskog meča.

Kajli Džener i Timoti Šalame gledali Đokovića
Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Novak Đoković je osvajanjem US opena stigao do 24. grend slem titule, čime je definitivno postao najbolji u istoriji tenisa.

 Bonus video

Novak Đoković peva na US openu Eurosport TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!