JELENINA MAJKA MU PONIŽAVALA ĆERKU, A ON PARTIJAO: Džordžu Kluniju iz Prištine samo su bitne njene pare i da mrzi Srbe

Čuvena albanska pevačica nehotice je otkrila šta je njenom ocu najvažnije.

Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavna pevačica Dua Lipa nikada nije skrivala koliko je bliska sa roditeljima, a često je i u intervjuima isticala koliko joj znači njihova podrška, kao i da su je upravo oni inspirisali i naučili šta znači boriti se za svoje snove.

Na prvom mestu uvek je izdvajala oca Dukađina Lipu, kog još zovu "albanski Džordž Kluni", od kojeg je i povukla talenat za muziku, s obzirom da je i on sam bio muzičar. 

"Nikad se ne bih bavila muzikom da nije mog tate", rekla je Dua Lipa jednom prilikom. 

instagram/anesalipa 

"Moj je tata uvek na mojoj strani. Iako sada u Londonu imam oko sebe veliki menadžment, uvek se nađe u blizini i uvek mi pomogne. Moja je mama takođe uključena u sve što radim. Zaista uživam u tome što je moja porodica oko mene, pogotovo kad puno putujem i kad su nastupi česti", dodala je pevačica. 

Inače, otac pevačice se trudio i da je dovede na Kosovo, kada je organizovao muzički festival, međutim sve je premešteno u Tiranu, upravo jer ni on ni Lipa, nisu u prošlosti imali naročito pohvalne reči za Srbe, zbog čega su često bili na meti kritika.

Poznato je da je Dukađin zajedno sa Lipom u prošlosti svojatao i tuđe specijalitete kao albanske, kao što su to bili ajvar i ćevapi, zbog čega su mnogi sa Balkana podigli glas. No, čini se da se porodica Lipa nije preterano uzrujavala.

Dukagžinu pažnja medija i javnosti i te kako prija, te se tako danas redovno može videti na velikim događajima, ali u u društvu slavnih ličnosti poput Leonarda Dikaprija ili Donatele Versaće.

No, iako je svojevremeno okačio mikrofon o klin tvrdeći da scenu ostavlja mlađima, čini se da i te kako koristi slavu i moć slavne ćerke kako bi i sam živeo životom rok zvezde. 

Tako, nedavno kada je Dua dala intervju za Elle, prokomentarisala je da je u jednom trenutku naišla na svog oca i majku u klubu, te da njena porodica "obožava žurke", što ne bi bilo ništa čudno da u tom trenutku, kako su fanovi povezali vremenske odrednice, pevačica nije prolazila kroz bolan raskid sa Anvarom Hadidom, bratom Điđi (kojoj je pravo ime Jelena Nura) i Bele Hadid, čija je majka, kako se smatra, doprinela da se njihova veza okonča

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U to vreme, Jolanda ju je često "sekla" sa slika, a pričalo se da je toksično ponašanje prebacila i na sina koji se ponašao opsesivno prema Dua Lipi, ali i da je pio i konzumirao nedozvoljene supstance, zbog čega je pevačica odlučila da ode iz tog odnosa. 

Medijski natpisi bili su strašni, a upravo u to vreme, roditelji Dua Lipe su više bili zaokupljeni sopstvenim provodom nego ćerkom, ili barem tako fanovi smatraju. 

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

No, to nije prvi put da se smatralo da Dukađin radi samo ono što on hoće. Setimo se samo haosa oko Svetskog prvenstva u fudbalu kada se spekulisalo da će Dua Lipa tu nastupati što je ona javno demantovala. Razlog je njena podrška LGBTQ+ zajednici, međutim, to njenog oca nije zanimalo. Iako je Lipa govorila da njen otac nema veze sa celokupnom pričom, brzo su procurili mejlovi u kojima se Dukađin dogovarao sa Kararcima dve godine o nastupu ćerke.

Pročitajte još: MINĐUŠE KOJE SU OBELEŽILE 2022. GODINU: Od Kajli Džener do Dua Lipe - ovaj komad nose sve trendseterke

Kada se sve saznalo, albanski Džordž Kluni se brže-bolje vadio da njegova ćerka nije znala ništa, kao i da je sve što je rekao povukao. 

Neko bi rekao da bi neko ko tvrdi da je veoma blizak sa ćerkom, znao da neće nastupiti u zemlji koja ima stravičan odnos prema migrantskim radnicima i gde vlada kriminalizacija istopolnih odnosa, no čini se da Dukađin ipak smatra da su pare sve.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Dua Lipa pad na bini  Youtube/Gianluca Perra

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!