Anvar Hadid, brat manekenki Điđi i Bele Hadid iznenadio je pratioce serijom fotografija iz Meke, gde je bio na hodočašću povodom Ramadana. "Umra sa mojom pravom braćom!!! Volja pod Bogom. Večno ću biti zahvalan za ove trenutke. Sada nazad kući", napisao je Anvar, a komentari pratilaca zaređali su se jeda za drugim. 

Pre svega, mnogima nije promaklo da Anvar konačno izgleda bolje i zdravije nego mesecima unazad, te je jasno da mu je put u Meku značio na mnogo načina.

"Pustite ga da pronađe sebe. Odrastanje u porodici sa dve religije nije bilo lako. Deca nekad rastu zbunjena. Neka ga vodi Alah i neka nađe svoj put ovog Ramadana", "Ponosni smo što si pronašao veru u sebi", "Srećni smo zbog tebe, izgledaš srećno, konačno!", pisali su ljudi. 

I zaista, veliki broj komentara ticao se upravo njegovog izgleda koji je drugačiji nego ranije, što je mnoge obradovalo, naročito ako se uzmu u obzir njegovi komentari nakon što je saznao da njegova bivša devojka ima novog dečka

Iako se mislilo da je Anvar odavno preboleo Dua Lipu, ispostavilo se da to baš i nije tako. Kada se na crvenom tepihu pojavila sa, sada već bivšim momkom, 14 godina starijim Romanom Gavrasom, na Anvarovom profilu osvanula je kriptična poruka za koju mnogi smatraju da je upućena upravo staroj ljubavi.

Dua Lipa sa bivšim dečkom na crvenom tepihu.
SGP / ddp USA / Profimedia 

Iako su raskinuli još krajem 2021. i navodno ostavili "otvorene karte" ne bi li izgladili nesuglasice i ljubavi dali drugu šansu, Dua je krenula dalje, a Anvaru se njen novi izbor nije dopao. Toliko, da je na Instagramu napisao u isto vreme kada je i Kanski filmski festival, sarkastično: "Lepo se provedite". U drugom, sada izbrisanom postu, podelio je selfi i rekao da "pokušava da ga ne nađe i ubije".

Iako Anvar nije eksplicitno imenovao Dua lipu ili Romana, fanovi su "složili kockice" i podelili svoja nagađanja o svemu. "Zar Dua Lipa i Anvar Hadid nisu raskinuli pre mnogo godina? On se ponaša opsednuto", napisala je jedna osoba na Tviteru, dok je neko drugi rekao: "Anvar Hadid pokušava da ponovo bude relevantan otkako ga je Dua napustila."

U situaciju je umešana i "majka iz pakla" Jolanda Hadid koja je nimalo laskavi nadimak dobila jer je svojoj deci godinama uništavala živote. "Dok mu je mamica uništavala vezu ćutao je, a sada je našao da se buni kada je konačno srećna", "Anvar je ćutao i cvileo dok je Jolanda vukla konce, a sada mu smeta što je Dua u vezi sa nekim ko se nikoga ne plaši. Dečko, odrasti", samo je delić koji se mogao pročitati.

Anvar Hadid u vreme kada je bio sa Dua Lipom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Komentari koji su u čitavu priču uključili i Jolandu samo su se ređali, a to nije bilo bez razloga. Tako je i ćerkama branila da jedu, a u isti mah je i razdvajala, pri čemu je bilo očigledno da je stariju Điđi, kojoj je pravo ime Jelena Nura, odnosno onu koja više liči na nju favorizovala sve dok Bela nije počela da ređa zapaženije uspehe.

Kada je reč o Anvaru, iako se u nekim situacijama činilo da voli Dua Lipu, činilo se da joj ipak smeta preterana bliskost sina sa pevačicom iz Prištine, koja je u javnosti poznata i neko ko otvoreno ne voli Srbe i zagovara nezavisnost Kosova.

Pročitajte još: ALBANKI JE JELENINA MAJKA IZ PAKLA RASTURILA VEZU: Vidala slomljeno srce kraj bivšeg mrziteljke Srba a sad ljubi FRAJERA

Interesantno je i da je par počeo da živi zajedno samo 2 meseca nakon zabavljanja, a sve to vreme nisu krili ogromnu zaljubljenost zbog čega su važili za jedan od najskladnijih parova u Holivudu.

Anvar Hadid bio je ludo zaljubljen u Dua lipu.
printscreen/instagram 

Međutim, istina je da su u više navrata raskidali i mirili se, ali se to krilo od javnosti. Kao glavni razlog konačnog raskida istakli su razdvojenost zbog obaveza, ali se ispostavilo da je "glava kuće" Jolanda i u ovu priču "umešala prste".

Anvar Hadid je raskinuo sa Dua Lipom zbog majke.
printscreen/instagram 

Naime, iako je poznato da sa Duom nije imala nikakvih sukoba, te su se često svi zajedno mogli videti u javnosti, na mrežama je često povlačila poteze koji su mnogi smatrali diskutabilnim.

Primera radi, jednom prilikom je potpuno isekla albansku pevačicu sa fotografije i na svom storiju podelila samo sliku svog sina, a to nije jedini put kada je uradila tako nešto. Duže vreme se šuškalo da se Jolandi ne dopada Lipa, iako su javnosti delovali kao "velika, srećna porodica".

Kako je "majka iz pakla" ili "majka monstrum" kako je još zovu jedan od direktnih krivaca za raskid Điđi i Zejna, jasno je zašto su mnogi poverovali u priču da je ona ta koja je odlučila da je romansi došao kraj, jer joj je bilo u redu dok su se samo zabavljali, ali kako su počeli da spominju venčanje i slično, to joj se nije dopadalo kao opcija.

Nakon raskida, Anvar je imao problem da pronađe sebe, te je često ljudima izgledao neuredno, pa čak kao i da koristi nedozvoljene supstance.

Zato i ne čudi što su sada mnogi srećni što ga je makar vera odvela od pogrešnog puta, te ostaje samo da se nadamo da je Anvar, sa ili bez vere, završio sa lošim navikama, kao i da je konačno život doveo u red.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Mohamed Hadid @honestmedia5/tiktok


Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!