HEFNERA JE BIVŠA ZATEKLA DOK IMA ODNOSE SA PSOM: Bolesni čin je sramno pravdao, a orgije gledala devojčica od 11

Bivša partnerka Hjua Hefnera među prvima je progovorila o njegovom odvratnom ponašanju.

Shutterstock

Plejboj vila koja je, gledano sa starne, izgledala kao sigurno utočište brojnih devojaka zapravo je bila sve samo to ne, a čini se da, iako je mnogo toga sada otkriveno, postoji još dosta priča o kojima se i dalje ćuti.

"Simpatični dekica velikog srca" kako su ga tokom života predstavljali u medijima zapravo je bio monstrum i zlostavljač, a jedna od onih koja se među prvima oglasila bila je njegova bivša devojka Sondra Tiodor sa kojom je bio u vezi od 1976. do 1981. godine.

MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ona je otkrila da je jednom prilikom naletela na njega dok je imao odnose sa njenim psom i rekla je da je odbila da ostavi Hjua samog sa životinjom nakon što je bila svedok šokantnih događaja.

"Jednom sam ušla i on je bio... u mom psu, našem psu", rekla je Sondra i dodala: "pitala sam ga 'Šta to radiš', a on mi je na to odgovorio 'Pa šta, psi imaju potrebe!'. Nakon toga sam mu rekla da prestane sa tim", ispričala je Sondra.

Sondra Tiodor o Hju Hefneru  Youtube

Kako kaže, to nije ono najgore, jer se ispostavilo da Hefner takve stvari praktikuje dugo i to ne samo sa psima. Takođe, psa najboljeg prijatelja navukao je na kokain.

Pročitajte još: POSLEDNJA ŽELJA KRALJA INSTAGRAMA: Ima milione, orgijao sa ženama koje su ga jurile zbog para, a sad planira šok stvar

"Droge je bilo svuda... Hefov najbolji prijatelj, imao je psa Luisa, a ova mala pudlica se navukla na kokain."

"Pas je to mogao da oseti sa druge strane sobe. Morao je da ga zaključava kada su ljudi bili u blizini", ispričala je Sondra, a potom se dotakla još jedne situacije.

"Jedne noći u kuću je ušla jedna veoma poznata osoba i taj pas je skočio sa kauča i lizao je po nosu. Ta zvezda je bila u fazonu 'kako me voli', ali mi smo znali zašto je pas na njoj", kaže Sondra aludirajući na to da je pomenuta zvezda konzumirala narkotike.

Takođe, potvrdila je i priče jedne od zečica Dženifer Saginor koja je ispričala da su njen otac, inače fizikalni doktor i Hju bili više od prijatelja.

"Moj otac Mark Saginor i Hju Hefner bili su prijatelji više od 40 godina. Ali to prijateljstvo je bilo na potpuno drugom nivou. Oni su bili srodne duše. Devojke su prolazile kroz Hefov život, a samo se mom ocu vraćao iznova i iznova", ispričala je Dženifer tvrdeći da je vlasnik Plejboja bio biseksualac. Dženifer se inače sa 11 uselila u Plejboj vilu, i od malih nogu je gledala svakojake gadosti, kao i orgije koje su se odvijale po sobama.

Devojke su takođe potvrdile ono što je već izneto u javnost - da su zečice drogirane lekovima, prisiljavane na orgije, tajno fotografisane... kao i da je Hefner bio veoma okrutan, perverzan do granica bolesti, a poseban fetiš pored grupnih odnosa bilo mu je opštenje i sa domaćim životinjama i kućnim ljubimcima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA PLEJBOJ" Suzana Mančić odbila ponudu časopisa, a onda je zvala urednica i rekla joj OVE REČI  Kurir teleivizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!