Nakon što je dokumentarac o životu zečica u Plejboj vili otkrio užase koje su svakodnevno preživljavale, mnogi su mislili da je sada konačno sve što se dešavalo isplivalo na površinu.

Ipak, Dženifer Saginor imala je još mnogo toga da otkrije. Njena priča počinje kada se uselila u ozloglašenu Plejbol vilu sa samo 11 godina. Dženifer je ovim potezom, tokom svog odrastanja, postala slučajni svedok najrazličitijih mučnih prizora na Hefnerovom imanju.

Dženifer Saginor se prvi put u plejboj vili pojavila sa 6 godina.
pritnscreen/youtube 

Ova 51-godišnja Dženifer Saginor nedavno je iznela na svetlost dana svoju stranu priče u dokumentarcu "Secrets of Playboy".

Dženfer je prvi put kročila u Pleboj vilu kada je imala samo šest godina, doživevši ovu luksuznu kuću kao "magično kraljevstvo". Ona je bila ćerka lekara Marka Sadžinora koji je radio za Hju Hefnera, a batleri su udovoljavali svakoj njenoj želji - vozili su je u školu limuzinom, vodili da gleda egzotične životinje u zoološkom vrtu u dvorištu Plejboj vile, puštali je da neograničeno uživa u slatkišima.... No, kada se u potpunosti uselila u ovu vilu, počela je da shvata "mračne" tajne koju ista krije. 

Hju Hefner je na nju gledao kao na ćerku.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

"Trebalo mi je mnogo vremena da otkrijem šta sam to zapravo iskusila dok sam odrastala i kako se osećam zbog toga. Imala sam osećaj lojalnosti za taj mali svet u koji sam ušla veoma mlada. Nisam želela da prekinem tu odanost jer sam znala da bi bilo ozbiljnih posledica. Bilo je to čudno, zeznuto mesto. Ali istina je da je moje odrastanje tamo bilo magično", započela je svoju ispovest Dženifer.

"Imala sam šest godina sam u vilu otišla prvi put, a sa 11 sam tamo počela da živim. Moj otac je bio Hefnerov najbolji prijatelj i lekar oko 40 godina i tamo je imao svoju sobu. Vila je bila magično kraljevstvo u kome sam mogla da imam šta god poželim. Soba za igranje je bila neverovatna - bilo je žvaka i čokoladica koliko god sam želela. Batleri su mi spremali ručak, limuzinom sam išla u školu. Devojke u Plejboj vili postale su mi zamenske majke. Igrale smo se doterivanja, išli rolerima na teniski teren, za mene su te veze postale sve", nastavila je izlaganje.

Dženifer je, dok je bila dete, Hefnera gledala kao oca, a seća se puno lepih interakcija sa njim iz tog perioda: "Imam toliko lepih uspomena sa Hefom. Učinio je da se osećam posebno - bio je nežna očinska figura".

Ova idilična slika bila je potpuno razorena kada je Dženifer postala tinejdžerka: "Hef me je ljubio otvorenih usta, na neki način bio je to kao francuski poljubac. Uvek sam mislila da je čudno što me tako ljubi, ali moj otac mi je rekao da to ljudi rade kada se vole".

Hef me je ljubio otvorenih usta, na neki način bio je to kao francuski poljubac.
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dženifer kaže da je odrastanje u vili zapravo najviše oštetilo kada je reč o sopstvenom doživljaju sebe.

"Bila sam naučena da gledam na žene onako kako su ih oni gledali - kao na robu. Otac mi je govorio da vodim računa da se ne ugojim u bokovima. U mladosti je merio naša tela - moje i moje sestre. To je bilo uznemirujuće jer nismo mislili da smo u skladu sa onim što smo tada mislile da je prihvatljivo. Svoju prvu operaciju imala sam u 15. godini. To je jednostavno užasno", priča ona.

Takođe, ističe da je bila izložena seksualnom okruženju, iako je još uvek bila "emocionalno nezrela". Kao tinejdžerka iskradala se iz svoj sebe kako bi posmatrala šta rade Plejboj zečice sa gostima na prijemima: "Devojke su radile stvari za koje nisam znala šta su. Videla bih ih gole sa muškarcima svuda oko njih. Bili su na sve četiri i uživali su u narkoticima. To me je uplašilo. Muškarci su se smejali i sećam se da sam pomislila: 'Nikada ne želim da budem kao ove devojke, da trčkaram okolo kao životinja' ".

Kao tinejdžerka iskradala se iz svoj sebe kako bi posmatrala šta rade Plejboj zečice.
Chris Haston / Everett / Profimedia 

Ipak, divlja, slobodna atmosfera je i nju samu ponela u jednom momentu - još kao tinejdžerka zaljubila se u jednu od glavnih Hfnerovih devojaka i spavala je sa njom.

"Nisam mislila da ima nečeg lošeg u tome... Hefner nije mario što imam aferu sa njegovom devojkom. Oni su to znali, svuda su bile kamere", priča Dženifer i dodaje da su dozvolili da afera traje sve dok nije napunila 17 godina.

"Tada su me pozvali u Hefnerovu sobu. Kada sam ušla, on i njegova devojka su bili u krevetu. Isprva mi to je bilo zabavno, nisam shvatala šta će se dogoditi. Hefner je u tom trenutku prešao granicu, jer me je do tada tretirao uvek kao ćerku. U toj sobi osetila sam tu neprijatnu spoznaju - više me nije tako gledao", istakla je ona i rekla da je Hefnerova devojka brinzula u plač, što je sprečilo eskaliranje napete situacije.

Dženifer je na kraju istakla da je život u takvom okruženju ostavio trajne traume na nju, i da od istih ne može ni dan danas da pobegne.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!