Plejboj zečice do sada su u više navrata pričale o užasima koje su trpele u Plejboj vili. Godinama nakon Hju Hefnerove smrti smogle su snagu da celom svetu otkriju istinu o "simpatičnom čikici koji je okružen lepim ženama, i kojima je bio zaštitnik, gotovo kao deo porodice". 

Činjenica je bio sve samo ne zaštitnik, već zlostavljač, a Holi Medison i Bridžit Markvard u jednom podkastu otkrile su nove detalje zlostavljanja koje su potiskivale sve ovo vreme.

Medison je u Plejboj vilu došla 2001. godine kada je imala samo 21 godinu, i navodno nedugo potom krenula da se zabavlja sa tada 75-godišnjim Hefnerom, dok je Bridžit imala 28 kad je postala deo "zečica". 

Hju Hefner je prisiljavao devojke na orgije.
Shutterstock 

One su se tokom opsežnog razgovora sa voditeljkom prisećale uznemirujućih trenutaka kada su, zajedno sa drugim ženama, bile pod pritiskom da imaju nezaštićeni seks sa Hefnerom.

Detaljno o ​​tome kako se dogodila njihova prva orgija nakon pijanog noćnog izlaska, Bridžit je napomenula da je u početku planirala da gleda bez učešća.

Holi Medison je otkrila jezive detalje Hefovog zlostavljanja.
Shutterstock 

- Još uvek sam htela da gledam, a onda je jedna od ostalih drugarica rekla: "Zar nećeš ići?" Bilo je kao, "Moraš da ideš." A ja sam mislila kako radije ne bih. A ona je na to rekla: "Pa, onda verovatno nećeš biti pozvana nazad", priseća se Markvard.

- I onda sam bila u fazonu, okej. I videla sam šta svi drugi rade, tako da sam znala da je ovo stvar od 10 sekundi. Mislim, definitivno ne više od jednog minuta, nastavila je.

Uključujući se, Madison je objasnila da, iako je "blokirala" većinu toga iz svog sećanja, takođe se prisetila da su žene "pokušavale to da obave što je pre moguće".

- Sećanje mi je mutno. Nekako sam to blokirala. Svi samo pokušavaju da odrade to što je brže moguće, rekla je Medison.

I Markuardt je nastavila da priča kako su žene mogle samo da se nadaju da ih lekar pregleda zbog polno prenosivih bolesti, nakon što je voditeljka podkasta primetila da u priči "nema kondoma".

- Nadali ste se da su svi u istoj situaciji i da je u osoblju doktor. Nadali ste se da će svi biti pregledani, i da su svi — kažem ovo pod navodnicima — 'monogamni' prema toj vezi , ali nikad to ne znaš. Ako dolaze nove devojke, kojih je često bilo, samo sam želela da budem prva i da završim. I osećala sam se kao da je to najčistiji način, dodala je Markvard.

Inače, i Bridžet i Holi su ranije ove godine u dokumentarcu otkrile svoju stranu priče života u Plejboj vili. Čak se i Hefnerova treća supruga Kristal kasnije oglasila i potvrdila njihove reči da je Hju zaista čuvao na hiljade fotografija golih žena kojima ih je ucenjivao, a koje je ona uništila nakon njegove smrti.

- Hefner je stalno fotografisao ove žene svojim fotoaparatom za jednokratnu upotrebu. A ove žene su skoro uvek bile pijane. Znam da sam ja bila jako pijana, rekla je Medison i dodala:

- Napravio bi kopije svih slika i podelio ih svima koji su izašli te noći, prenosi Buzzfeed. Dakle, ako ste se "razvalile" i ako ste bile u toplesu u njegovoj kadi i neka druga devojka radi neku intimnu eksplicitnu pozu s vama - on je to uslikao svojom kamerom za jednokratnu upotrebu. Posle bi napravio bi kopiju i dao to svima te večeri i stavie u spomenar.

Hju Hefner je ucenjivao devojke.
Peter Brooker / Shutterstock Editorial / Profimedia 

A Medison je dalje otkrila da se osećala toliko ugroženom Hefnerovom "zalihom osvetničke pornografije" da se zapravo "plašila da napusti" vilu.

Deleći javnu poruku podrške Medison, Kristal je otkrila da je "odmah pocepala" i „uništila“ hiljade seksualno eksplicitnih fotografija o kojima je reč.

- Pronašla sam hiljade onih fotografija za jednokratnu upotrebu o kojima govoriš Medison, napisala je u januaru.

pritnscreen/instagram Pogledajte kako udovica Hjua Hefnera - Kristal danas izgleda.

- Odmah sam ih pocepala i uništila svaku od njih za tebe i bezbroj drugih žena na njima. Ne postoje više.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!