Plejboj vila velikom broju devojka u americi, ali i širom sveta činila se kao rajsko mesto. Zečice su živele glamuroznim životom, kupale su u luksuzu i novcu, putovale na najskuplje lokacije i uživale u ekskluzivnim restoranima.

Međutim, da nije bilo sve "med i mleko" otkriveno je mnogo, mnogo kasnije, kada je Hju Hefner, osnivač Hefnera preminuo, a najpoznatije zečice izašle u javnost sa jezivim pričama od kojih se dizala kosa na glavi.

Zečice su otkrile istinu o Hefneru.
Splash News / Splash / Profimedia 

Prva je progovorila Holi Medison koja je objasnila da se iza "sjajnog života" u vili krije surova stvarnost koja je decenijama omogućila da cveta "podlo ponašanje, uključujući seksualni napad i zloupotrebu droga, kao i gde su prostitucija, samoubistva, pa čak i ubistva vrebali iz senke".

Holi Madison je prva progovorila o Hefneru.
Splash News / Splash / Profimedia 

Hefner je devojke ponižavao, vređao, maltretirao, kao i njegovi saradnici, a zečice su neretko fotografisane bez dozvole, kasnije time i ucenjivane, drogirane, podvođene. Da to nisu prazne priče potvrdila je i Hjuova udovica Kristal Hefner koja je tada potvrdila da je "držao u ruci stotine žena". 

Potom je u jednom od tvitova tvrdila da je uništila na hiljade fotografija golih devojaka koje su prošle kroz vilu, a pogotovo zečica. "Terao ih je da se skidaju i fotografisao često, a da to nisu ni znale".

"Našla sam na hiljade fotografija o kojima je Holi Medison pričala i istog trenutka sam ih uništila. Teško da znam tačan broj. Ali više ne postoje", napisala je Kristal, a Holi joj se javno zahvalila, jer je upravo to potvrda da je sve što je izrekla istina.

Ipak, sve do sada, Kristal nije želela da govori više o sopstvenom iskustvu sa Hefnerom. Ona će u januaru 2024. objaviti memoare "Only Say Good Things" u kojima će ogoliti "toksičnu objektivizaciju i mizoginiju" sa kojom se suočila tokom života u ozloglašenoj Plejboj vili.

Inače, Kristal je u vilu došla kada je imala samo 21 godinu, a kako je sad priznala, ćutala je o svemu jer je "osećala obavezu da zaštiti svog pokojnog muža". 

U novoj knjizi ona će otkriti kako je došlo do toga da bude "izabrana iz gomile" i postane supruga čuvenog milionera.

Podsetimo, par je razmenio bračne zavete u novogodišnjoj noći 2012, a delilo je ih neverovatnih 60 godina razlika! Za "Daily Mail" je otkrila da je njen način života, koji je nekada izgledao tako primamljivo, imao svoju mračnu stranu.

Stroga pravila o svemu - od izgleda do policijskog časa

U knjizi će razotkriti surovu istinu Plejboj vile i opisati na koji je način Hefner upravljao životima devojaka u kući. Kristal je rekla da su imale stroga pravila o svemu, od njihovog izgleda do policijsog časa, a bile su prinuđene da se međusobno takmiče kako bi obezbedile sebi visoko mesto u hijerarhijskom sistemu.

"Brzo je došla do vrha, ali to što je bila Hefnerova devojka broj jedan koštalo ju je njenog sopstvenog identiteta van njene uloge u Plejboj vili", jedna je od rečenica iz knjige.

Kristal Hefner otkrila je sve o pravilima u vili.
Roth Stock Collection / Everett / Profimedia 

Plavokosa lepotica ističe da su ljudi uživali u ismevanju nje i drugih mladih žena, kao i da joj je to dodatno narušilo samopoštovanje.

"Nijednoj od žena se taj život nije dopadao"

"Nijednoj od žena se taj život nije dopadao, izvinite što sam vam razbila iluzije", kazala je prošle godine Holi Madison, koja je sa Hjuom bila od 2001. do 2008. godine, dodajući da su sve žene odnos sa Hjuom posmatrale kao "obavezan posao" i da su to radile iz straha da će biti izbačene iz kuće:

"Gledali smo na to kao na posao koji moramo da obavimo ako ne želimo da budemo izbačene. I sve smo želele da se to samo završi što je pre moguće".

Atraktivna plavuša istakla je i da je Hju najčešće bio potpuno miran tokom odnosa: "Ne bi se pomerao. Bio je kao klada nasred kreveta. Ne mogu da vam objasnim koliko je sramotna bila cela ta rutina. Pogotovo što smo kasnije krenuli da imamo aktivnosti i sa drugim ljudima u krevetu, bilo je mnogo sukoba. Bukvalno  a vi to možete da čujete, bio je to čist pakao".

"Svi su ga u spavaćoj sobi zvali "tatice", što je tako odvratno", dodala je.

Hefnera su svi morali da zovu tatice.
Shutterstock 

Kristal je na kraju ta koja je bila Hefnerova udovica - iako joj testamentom nije ostavio ništa, za života joj je kupio luksuznu vilu vrednu 5 miliona dolara u Holivudu. Ona je dugo nakon njegove smrti tvrdila da joj Hju strašno nedostaje i da je bio njen najbolji prijatelj, a tek sada je dala sebi slobodu da prizna javnosti da nije sve bilo med i mleko.

"Moja veza i brak sa Hjuom su bili veoma komplikovani. Bio je odnos u kome sam, bez obzira kako se prema meni postupalo, uek osećala da moram da ga zaštitim, i zato do sada nisam podelila svoju priču. Od njegove smerti, prošla sam mnogo kako bih otkrila sebe. Morala sam da saznam ko sam, a da mi to nije diktirano. Morala sam ne samo pronađem svoj glas, već sam morala i da naučim da koristim taj glas. Moja knjiga je svedočanstvo o moći vremena, mesto u kome sam obradila sve što sam prošla i prihvatila svoju istinu", zaključila je ona.

"BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA PLEJBOJ" Suzana Mančić odbila ponudu časopisa, a onda je zvala urednica i rekla joj OVE REČI Kurir teleivizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!