Kada govorimo o Plejboj zečicama, mnogima su uglavnom prve na pameti Holi Madison, Bridžit Markvard i Kendra Vilkinson, članice čuvene "trojke" koje su ujedno bile i zvezde rijaliti šou programa "The Girls Next Door"

One su bile Hefnerove miljenice i kao takve uživale su u određenim "pogodnostima", ali su to skupo platile, o čemu su i same govorile u više navrata. Zapravo, prva koja je progovorila o svemu što je pretrpela u vili bila je i zečiva koja je ekipu prva i napustila - Kendra Vilkinson.

Ona je imala 18 godina kada je došla u čuvenu Plejboj vilu da živi sa Hefnerom i ostalim zečicama. Kako je otkrila, tada je kao tinejdžerka imala dosta problema sa drogom i alkoholom, a ideja da se "izvuče iz tog pakla" delovala joj je kao sjajno rešenje. Prema njenoj priči, brzo navikla na raskoš i bogatstvo koje ju je okruživalo u novom domu.

kendra je sa Holi i Bridžet bila omiljena Hefnerova zečica.
Chris Haston / Everett / Profimedia 

"Jednom prilikom jedna od devojka me je pitala da li želim da idem kod Hefa u sobu. Naravno da sam odmah pretpostavila o čemu se radi, ali nisam želela da se izdavajam od ostalih, pa sam i ja krenula sa njima. Vodio je ljubav sa svakom devojkom bukvalno po minut, a ja sam imala osećaj da će svakog trenutka da umre" izjavila je ona kasnije.

Dokumentarac o Hefneru izneo je monstruozne detalje o silovanju i iskorišćavanju devojaka, a Kendra je priznala da je često bila drogirana kako bi mogla da pregura noći sa Hjuom Hefnerom.

Kendra Vilikson je u Plejboj vilu došla sa 18.
Peter Brooker / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Kako bih preživela noć sa njim morala sam biti pijana i drogirana. Nisam to mogla izbeći i to je bio jedini način da to izvedem", priznala je Kendra Vilkinson koja je napustila vilu 2009. godine.

Kasnije je u svojim memoarima "Being Kendra: Cribs, Cocktails, and Getting My Sexy Back", napisala da je nije volela što je morala da spava sa Hefnerom i drugima, i da je to bilo poput posla - uđeš, izađeš.

Nakon napuštanja vile, ona je uplovila u vezu, a potom se i udala za NBA zvezdu Henka Basketa i dobila dvoje dece, ali i rijaliti koji je pratio njenu porodicu. Nakon razvoda braka Kendra se pronašla u prodaji nekretnina.

Kendra se udala za NBA zvezdu.
Shutterstock 

"Trebalo mi je nekoliko godina da sastavim svoj život. Nisam mislila da se rijaliti televizija vraća i nisam mislila da je biti poznat opcija više. Zato sam se povukla, bila sam veoma izgubljena i trebalo mi je vreme da stanem na svoje noge i počnem da se bavim nekretninama. Ušla sam u svet nekretnina iz mnogo razloga. Trebalo je mnogo ranije to da učinim, da budem iskrena. Ko ne voli kuće, razna zdanja, pre i posle? Zabavno je naučiti sve procese i prodati nekretnine, a usput sklopiti nova prijateljstva. Ovo je novi život za mene.Sada i za mene i decu ide kako treba", rekla je svojevremeno slavna lepotica, no stvari su se promenile. 

Završila na psihijatriji

Kendra je tek sada otkrila da je tokom prošle godine dva puta bila hospitalizovana u psihijatrijskoj bolnici.

"Umirala sam od depresije. Dolazila sam do kraja života i pala sam u psihozu", prisetila se ona u intervjuu za People objavljen u utorak.

"Osećala sam se kao da nisam dovoljno jaka da više živim."

Page Six je potvrdila da se Vilkinsonova (38) sama dovezla u hitnu pomoć u septembru 2023. nakon što je imala napad panike nakon nagomilanog stresa zbog toga što je samohrana majka dvoje dece, dok je u isto vreme pokušavala da učvrsti svoju karijeru u oblasti nekretnina.

Pročitajte još: HEFNEROVA ZEČICA #1 IMA AUTIZAM: Svi je mrzeli jer mu je bila miljenica, a ona ćutala na STRAHOTE misleći da tako treba

Izvor je tada za TMZ rekao da je bivša zečica preklinjala za pomoć i "molila doktora da joj pomogne".

Kendra je imala psiholoških problema nakon odlaska iz Plejboj vile.
Shutterstock 

"To je bilo najniže mesto na kojem sam bila u životu. Osećala sam se kao da nemam budućnost. Nisam mogla da vidim ispred svoje depresije", rekla je za People o svom načinu razmišljanja u vreme kada je hospitalizovana. "Odustajala sam i nisam mogla da nađem svetlo. Nisam imala nade. Pokušavala sam da se sama borim protiv toga. Pokušavala sam da se izlečim sama, a to nije moguće". 

Nastavila je: "Izolovala sam se, skrivala, krivila sebe, krivila svet. Izmicala sam kontroli i osećala sam se kao da nisam dovoljno jaka da preživim."

Rijaliti zvezda je potom rekla da je spremnost njenog bivšeg muža da je odvede u bolnicu njen prvi korak ka novom početku.

"Henk me je tog dana odvezao u bolnicu jer je bio zabrinut. To nije bilo zbog našeg braka", rekla je ona.

Vilkinsonova je otkrila da su joj tokom druge hospitalizacije prepisani antipsihotici, kao i ambulantno lečenje. 

Tamo je počela da razbija slojeve kajanja, krivice i mržnje prema sebi koje je osećala iz tinejdžerskih godina, svog boravka u Plejboj vili — za koju je rekla da joj je "upropastio ceo život" – i svog razvoda.

"Nisam shvatala koliko teško patim ili šta ljudi vide o meni dok nisam stigla tamo", rekla je. "Morao sam zaista da se pogledam u ogledalo i da kažem: 'Treba mi pomoć'".

Kao deo svog izlečenja, Vilkinson je počela da sebi postavlja pitanja poput: "Zašto sam imala se*s sa Hjuom Hefnerom u tim godinama? Zašto sam to uradila? Zašto sam uopšte otišla u vilu? Zašto sam uradila velike grudi? Zašto sam ja sek*ualni simbol?"

U novembru 2023. Vilkinson je na Instagramu podelila da je "nedavno završila lečenje" zbog depresije i anksioznosti.

"Biti solo ponekad može biti teško i život može postati izazovan, ali ja dajem sve od sebe i guram dalje pozitivnom energijom", rekla je ona.

Odbila ponovo da govori o Hefneru

Interesantno je da je Kendra prošle godine bila jedina zečica koja nije ponovo govorila o Hefneru, niti je želela da gostuje u podkastu Holi i Bridžit

"Već sam to prebolela", rekla je tada Vilkinson. "Ne moram da idem u podkast da bih sebe više zalečila. Već sam to uradila za sebe."

"Biti javan o tome me neće izlečiti", dodaje Vilkinson. "Već sam to radila van kamere. Već sam to radila godinama ranije. Završila sam sa tim. Žao mi je, ali imam potpuno novi život koji sam stvorila i to više nije to. Jednostavno se više ne povezujem. To je kao drug iz srednje škole sa kojim si izgubio kontakt."

Kendra je poželela nekadašnjim drugaricama "svu sreću" tvrdeći da je sada na boljem mestu u životu, no, istina je da se za to vreme sve u njoj rušilo kao kula od karata. Srećom, potražila je pomoć i ostaje damo da se nadamo da je ovog puta traume zaista ostavila u prošlosti, gde i treba da budu. A još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/kendrawilkinson Pogledajte kako danas izgleda nekada najlepša zečica Kendra Vilinkson

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA PLEJBOJ" Suzana Mančić odbila ponudu časopisa, a onda je zvala urednica i rekla joj OVE REČI Kurir teleivizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!