Kendra Vilinkson, proslavila kao starleta i plejboj zečica u Hju Hefnerovoj vili a nedavno je otkrila je šokantne detalje pokojnog biznismena i izdavača.

Kendra je imala 18 godina kada je došla u čuvenu Plejboj vilu da živi sa Hefnerom i ostalim zečicama. Kako je otkrila, tada je kao tinejdžerka imala dosta problema sa drogom i alkoholom, a ideja da se „izvuče iz tog pakla” delovala joj je kao sjajno rešenje. A tako je i bilo, jer se prema njenoj priči brzo navikla na raskoš i bogatstvo koje ju je okruživalo u novom domu.

- Jednom prilikom jedna od devojka me je pitala da li želim da idem kod Hefa u sobu. Naravno da sam odmah pretpostavila o čemu se radi, ali nisam želela da se izdavajam od ostalih, pa sam i ja krenula sa njima. Vodio je ljubav sa svakom devojkom bukvalno po minut, a ja sam imala osećaj da će svakog trenutka da umre, izjavila je ona.

kendra vilkinson bila je playboy zečica
Shutterstock 

Dokumentarac o Hefneru izneo je monstruozne detalje o silovanju i iskorišćavanju devojaka, a Kendra je priznala da se često drogirala kako bi mogla da pregura noći sa Hjuom Hefnerom.

- Kako bih preživela noć sa njim morala sam biti pijana i drogirana. Nisam to mogla izbeći i to je bio jedini način da to izvedem - priznala je Kendra Vilkinson koja je napustila vilu 2009. godine.

kendra je od 18 godine živela u playboy vili
Shutterstock 

Kendra se nakon napuštanja vile udala za NBA zvezdu Henka Basketa i dobila dvoje dece, ali i rijaliti koji je pratio njenu porodicu. Nakon razvoda braka Kendra se pronašla u prodaji nekretnina.

kendra je bila u braku sa nba zvezdom
Shutterstock 

- Trebalo mi je nekoliko godina da sastavim svoj život. Nisam mislila da se rijaliti televizija vraća i nisam mislila da je biti poznat opcija više. Zato sam se povukla, bila sam veoma izgubljena i trebalo mi je vreme da stanem na svoje noge i počnem da se bavim nekretninama. Ušla sam u svet nekretnina iz mnogo razloga. Trebalo je mnogo ranije to da učinim, da budem iskrena. Ko ne voli kuće, razna zdanja, pre i posle? Zabavno je naučiti sve procese i prodati nekretnine, a usput sklopiti nova prijateljstva. Ovo je novi život za mene. Sada i za mene i decu ide kako treba, rekla je Kendra.

2018. Kendra se razvela, trenutno je u vezi sa američkim biznismenom Stivenom Kotlerom, a paparaci su nedavno imali priliku da je snime na plaži u Malibuu.

kendra nedavno snimljena na plaži u malibuu
apples / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kendra danas živi miran život, te bi tako retko ko pomoslio da je nekada bila deo čuvene Playboy vile.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!