"DOBILA SAM IH OD SVEKRVE" Konstrakta otkrila koji ritual joj donosi sreću pred nastupe

Ana Đurić Konstrakta ritualno nosi tri pstena na svakom svom nastupu

Youtube

Večeras na "Pesmi Evrovizije" naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta nastupiće pretposlednja.

Konstrakta će sa numerom "In corpore sano“ nastupati pod rednim brojem 24, a nedavno je u jednom intervjuu govorila o ličnim predmetima koji imaju posebno značenje za nju. Ona je tada otkrila da je zaljubljenik u etarska ulja.

Youtube 

"U slobodno vreme učim o etarskim uljima, poslednje dve godine. Potpuno novi univerzum za mene. Navučena sam na dejstva i mirise. Mogla bih da kažem da sad već imam i dobru kolekciju.

Koristim ih svakodnevno i u izradi aromakozmetike koju pravim i za sebe i za druge po porudžbini", rekla je ona tada, pa se osvrnula na tri prstena koja je dobila od svekrve i koja su deo njenog rituala pred svaki nastup.

Youtube Nastup u polufinalu Evrovizije

"Tri zlatna prstena koja ritualno stavljam i nosim na svakom nastupu. Stari su stotinak godina. Dobila sam ih od svekrve", rekla je ona.

Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia 

Pored toga, Kontsrakta na nastupima nosi nakit domaćeg dizajnera, a u pitanju je brend Fckng Lion, prepoznatljiv po svojim ekstravagantnim komadima nakita.

Konstrakta  Youtube

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!