SLAVNA GLUMICA SA SUPRUGOM ZLOSTAVLJALA DEVOJČICU (13): Prvo bi je napila, a zatim je terala da ga ORALNO ZADOVOLJAVA

Slavna glumica Fitijan optužena je da je sa mužem zlostavljala devojčicu koja je tada imala 13 godina

Splash News / Splash / Profimedia

Gumica Zara Fitijan (37) i njen suprug Viktor Mark (59) imali su polni odnos sa 13-godišnjom devojčicom. Par je navodno snimao zlostavljanje u pokušaju da ponovo kreiraju ove scene piše Daily Mail.

Holivudska glumica Zara i Viktor optuženi su na sudu za 14 krivičnih dela, međutim par je negirao da je imao polni odnos sa devojčicom (13), iako je ona tvrdila da je par snimao većinu zlostavjenja kako bi ponovili iste scene.

Zlostavljanja su se desila između 2005. i 2008. godine, kada je ona imala između 13 i 15 godina, navela je.

Sve se desilo kada je Zara devojčici dala alkoholno piće, zatim je svog muža počela oralno da zadovoljava i zamolila devojčicu da im se pridruži. Ona je počela da imitira glumicu i radi isto što i ona. Inače, Zara je devojčici tada bila instruktor borilačkih veština.

Devojka je tvrdila da nije znala kako da reaguje, a ovakve aktivnosti ponavljale su se i po nekoliko puta.

"Znala sam da nije u redu, ali nisam znala kako da se izvučem iz situacije“, rekla je policiji.

"Sećam se da sam pokušavala da kopiram Zaru u to vreme jer sam se ugledala na nju i pokušavala da budem poput nje u svakom pogledu", dodala je. Devojka je rekla i da se seća kako ju je Zara "trenirala" da postane bolja u seksualnim aktivnostima, rečeno je sudu.

Kako Daily Mail piše, devojka je rešila da o svemu progovori nakon što je osetila da ne može više da skriva u sebi takve stvari.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!