ŽENA ZVANA TELO NA PRAGU 7. DECENIJE IZGLEDA NEREALNO: Bila je najplaćeniji model i ceo život pikirala MOĆNE MUŠKARCE

El Mekfirson važila je za najzgodniju manekenku, a zbog svog izgleda dobila je nadimak "Telo".

JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia

El Mekfirson bila jedna od najuspešnijih manekenki, a danas puni 58 godina, a svojim izgledom i dalje privlači pažnju. Kada se pojavila na svetskim modnim pistama dobila je nadimak "The Body"(Telo), za koji se mnogi slažu da joj savršeno pristaje i danas.

Ova lepa Australijanka ni danas ništa ne prepušta slučaju kada je reč o njenom izgledu. 

Jedan od prvih supermodela postala je i prava biznismenka koja ima svoju liniju veša. El je, takođe, jedan on velikih pobornika svakodnevnog uzimanja gline sa vodom jer ona navodno vezuje za sebe toksine i teške metale i izbacuje ih iz organizma El je pored toga i pravi fitnes guru i veruje da je tajna zdravlja i dobrog izgleda u balansu između vežbanja, vizualizacije, meditacije i unošenja dovoljno vitamina i minerala.

Pored dominiranja na modnoj pisti, imala je priliku da se pojavi u nekoliko filmova, a svojevremeno je bila i najplaćeniji supermodel sveta, čak ispred Sindi Kraford.

Ljubavni život

Pored savršenog izgleda, mnogima je zanimljiv njen ljubavni život.  Pred kraj 70-ih bila je u vezi s legendarnim holivudskim zavodnikom Vorenom Bitijem, koji je stariji od nje 27 godina. Nakon toga obeležila je život američkog kantautora Bilija Džoela koji joj je posvetio hit pesmu "This Night i And So It Goes", a bila mu je inspiracija i za "Uptown Girl".

Shutterstock 

Svog prvog supruga, proslavljenog francuskog fotografa Žila Bensimona upoznala je na snimanju editorijala za francuski modni časopis "Elle" sredinom 80-ih.

U braku su proveli tri godine, a nakon kratke afere s kultnim rok muzičarem Ekselom Rouzom, glumcem Kevinom Kostnerom i trogodišnje veze s Timom Džedrisom, škotskim galeristom, vlasnikom čuvene galerije Hamiltons, dugo se zabavljala sa 59-godišnjim biznismenom iz Švajcarske i milionerom - Arpadom Busonom koji joj je definitivno promenio život.

S njim je dobila dva sina - Flina i Sija Busona, s kojima je proteklih godina pozirala na naslovnicama modnih magazina poput "Vogue" i "Elle".

Od njihovog razvoda 2005. bila je u vezi s muzičarima Sirom Polom Makartnijem i Brajanom Adamsom, kao i filmskim rediteljem Gajem Ričijem, da spomenemo samo najzvučnija imena, a 2013. venčala se s milijarderom Džefrijem Soferom.

Zajedno su bili četiri godine, a zadnji u nizu bio joj je nekada ugledni britanski lekar Endrju Vejkfild čije je ime diskreditovano zbog radikalnih antivakserskih stavova, a iz medicinskog registra izbrisano zbog umešanosti u prevaru s podacima iz naučne studije koja je lažno dokazivala da postoji veza između autizma i vakcine protiv boginja, zaušli i rubeole, koja tu bolest navodno negiraju.

KHAPGGBM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nedavo su svetski mediji pisali da je El u vezi sa Oliverom Sarkozijem (52). Par je navodno zajedno bio na koncertu Eltona Džona, a francuski bankar s američkom adresom mlađi je polubrat bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija.

Par za sada nije potvrdo, ali ni negirao navode o njihovoj romasni, a da li je El pronašla sreću u ljubavi, pokazaće vreme.

Instagram Lepa manekenka nekad i sad


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!