KO JE SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ? Lepa Marija udala se za uspešnog biznismena i zaljubljenik je u potpuno drugačiji sport

Mnogi ne znaju da Jelena Đoković ima rođenu sestru, Mariju Ristić, a javnost je prvi put mogla da je vidi kada je bodrila Novaka na US Openu.

Kena Betancur / AFP / Profimedia

Od kako se odigrao ceo haos u Australiji, Jelenu Đoković retko možemo videti u javnosti, ali je i te kako aktivna sa fondacijom koju vodi. Poslednji event na kom je prisustvovala bio je Dubai Expo.

Njeno i Novakovo pojavljivanje propraćeno je bilo gromoglasnim aplauzom, a tom prilikom Jelena je rekla da je misija Novak Đoković Fondacije da menja svet nabolje ulažući u rani razvoj dece.

I dok Jelena vredno radi kako bi svako dete imalo podjednake šanse za bolju budućnost, na tom putu ima i ogromnu podršku, ne samo od strane supruga, već i od rođene sestre Marije koju retko možemo videti u javnosti.

pritnscreen/instagram 

Marija neodoljivo podseća na Jelenu, a prvi put ju je javnost mogla videti kada su bodrile Novaka na US Openu još pre nekoliko godina.

Profimedia 

Tada su se svi pitali ko je lepa crnka, a odgovor je stigao ekspresno. U pitanju je Marija Ristić koja je jedno vreme bila deo fondacije Novak Đoković, ali je potom odlučila da se posveti svom blogu koji obrađuje teme motivacije, različitosti, mode...

printscreen/instagram 

Međutim, ova svestrana devojka bavi se i fotografijom, a svoje radove objavljuje kako na svom Instagramu, tako i na blogu.

Kada je u pitanju privatan život, Marija je već nekoliko godina u srećnom braku sa suprugom Budimirom Jovkovićem, a koliko je njihova ljubav jaka i koliko uživaju u zajedničkom životu, svedoče i brojne fotografije na društvenim mrežama.

printscreen/instagram 

Takođe, iako lepa Marija uživa u tenisu, baš kao i njena sestra, njeno srce ipak je ukrao potpuno drugačiji i veoma uzbudljiv sport.

printscreen/instagram 

U pitanju je jahanje, kom je posvetila svaki slobodan trenutak, a još Marijinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija Marije Ristić, sestre Jelene Đoković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!