"ŽALIM ŠTO SAM SE POJAVIO U SPOTU JENNY FROM THE BLOCK" Rekao je Ben i 20 godina kasnije ponovo je u novom spotu Džej Lo

Iako je Ben Aflek govorio kako je pogrešna odluka bila da se pojavi u spotu svoje tadašnje verenice, 20 godina kasnije slavni glumac opet se pojavio u spotu za novu pesmu njegove stare/nove devojke Dženifer Lopez

Youtube

Holivudski glumac Ben Aflek pojavio se u novom spotu svoje partnerke Dženifer Lopez i to 20 godina nakon čuvog gostovanja u spotu za pesmu „Jenny from the Block“.

Lopezova je objavila novi hit „Marry me“ sa kolegom Malumom, a u spotu je prikazala i delić svog svakodnevnog života. Za razliku od prethodnosg spota, Ben se u novom spotu suptilno pojavljuje dok se on i Džej Lo grle u krevetu, ali mu se ni u jednom trenutku ne vidi lice.

Youtube 

Pre tačno 20 godina Aflek se pojavio u spotu za hit "Jenny from the Block", u kojem pevačicu i njega prate paparaci, budući da je njihova veza tada privlačila veliku pažnju javnosti.

Holivudski par je prošle godine obnovio romansu, a javnost je zainteresovana za njihov odnos isto kao i pre dve decenije.

Strani mediji su pisali da par uskoro planira da ode pred oltar, a Ben je svojevremeno rekao da je veza s pevačicom loše uticala na njegovu  glumačku karijeru.

Marry Me   Youtube

"Nikad nisam trebao da se verim i idem tim putem. Mislio sam da ću hteti određene stvari, ali nisam. Izgubio sam se i osećao se jadno, odvratno i kao da se gušim dok sam bio u vezi s njom.

JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Još sam bio u središtu medijskih natpisa i to je postalo toliko intenzivno da sam morao da stanem i razmišljao sam: "Šta radim sa svojim životom?", ispričao je 2009. za britanski časopis Now.

Tada je priznao i da je zažalio što se pojavio u spotu za pesmu "Jenny from the Block". Naime, Ben je naglasio kako mu teško padalo što se pojavio u videu.

Jenny from the Block  Youtube

"Ako moram da navedem jednu stvar zbog koje veoma žalim, to je onda spot za "Jenny from the Block". Ipak, to je sada ostalo iza mene i nastavio sam dalje." Ipak, rekli bismo da mu to nije teško palo s obzirom na to da je 20 godina kasnije ponovo u spotu svoje drage.

PHOTOlink / Everett / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek zajedno posle 20 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!