"NI TALENAT, NI LEPOTA" Ćerku čuvene manekenke prozivali da neće uspeti a sada se oko nje grabe moćnici modne industrije

Ćerka Kejt Mos ostavila je bez daha sve posetioce na Versace reviji.

Matt Crossick / Alamy / Alamy / Profimedia

Kada ste ćerka slavnog supermodela više je nego jasno da će za vas mnoga vrata biti širom otvorena, i vrlo verovatno, imaćete veće šanse za uspeh.

Međutim, iako svedočimo uspesima brojnih novih lica poput Kaje Gerber, Leni Klum ili pak neprikosnovenih Bele i Điđi Hadid, koje su ćerke poznatih manekenki, ima i onih kojima slavno ime majke možda jeste dalo priliku da krenu u svet modelinga, ali ne i odobravanje javnosti.

Naime, iako je Kejt Mos bila jedan od legendarnih supermodela koju britanska javnosti dan-danas obožava, toliko se za njenu ćerku Lilu Grejs govorilo da je "ni M od modela".

Od samog starta nju su pratili jezivi komentari na mrežama poput: "Njena ćerka stvarno nije ništa posebno", "Toliko je prosečna", "Visoka je samo 165, kako može da bude manekenka?", "Sve što ti u životu treba su poznati roditelji, ni talenat, ni lepota, ni pamet, ništa...", "Lila definitivno nije materijal za modela, sve što ima je slavna majka", "Žao mi je, Kejt, ali tvoja ćerka jednostavno nema ni lik ni harizmu, kamera je ne voli", "Klasičan nepotizam, ali uzalud guranje - vidi se da Lila nije rođena za manekenku", samo su neki od primera.

Alfonso Catalano/SGP / SGP / Profimedia 

Ipak, uprkos svojih 165 cm visine, Lili je hrabro zakoračila u svet modelinga, i vredno radi na stvaranju svog imena, baš kao što je to nekad radila njena slavna majka.

Prošle nedelje, Lila je bila na nedelji mode u Londonu i hodala je na pisti tokom revije Ričarda Kvina, a potom je pozirala u živopisnoj plavoj mini haljini bez brtela i crnim hulahopkama za Instagram.

printscreen/instagram 

Sada je zasijala na Versaće reviji u u živopisnoj roze-crnoj jakni, mini suknji crveno-roze boje, kao i skraćenom crnom topu sa natpisom "nikad previše", a na sve to imala je i par crnih rukavica, kao i malu crvenu tašnu i zdepaste čizame sa platformom i srebrnim omčama od čipke, koje su samo dodatno naglasile celu kombinaciju. Samouvereno je šetala pistom, a naravno, reakcije nisu izostale.

- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ovog puta, mnogi su saglasni da je Lila izgledala poput pravog modela, te da ne čudi što je kreatori obožavaju, a moglo se i pročitati da je ovim uspehom Lila definitivno "zapušila usta hejterima" zbog svih zluradih komentara.

Podsetimo, Kejt Mos je Lilu dobila u vezi sa direktorom medijske kompanije Džefersonom Hakom, a par se zabavljao od 2001. do 2004. I nakon raskida ostali su u prijateljskim odnosima i ćerki obezbedili srećno odrastanje uz prisustvo oba roditelja.

Instagram 

Mosova je navodno u potpunosti fokusirana na karijeru i stil svoje ćerke, a svoj biznis i karijeru stavila je na čekanje kako bi prioritet dala proboju svog jedinog deteta na modnu scenu. Inače, Lila je prošlog meseca postala zaštitno lice novog parfema "Perfect" sa potpisoma brenda Marc Jacobs.Takođe, ne možemo da ne spomenemo i da je debitantska revija Lile Mos izazvala burne reakcije Britanaca, što nas ni ne čudi s obzirom da je Kejt bila britanska ikona i jedan od najvoljenijih pripadnika njihove šoubiznis scene.

Da li će mlada manekenka uspeti da dosegne, a možda i prestigne slavu slavne majke, ostaje da vidimo, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Lila Mos

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!