ANASTASIJA I ĐORĐE DALI SU ZA STAN 750.000 €: Evo kome nakon RASKIDA ostaje luksuzna nekretnina

Nakon što je otkriveno da su raskinuli, svi se pitaju ko će ostati u luksuznom stanu - Đorđe ili Anastasija, a ko se seli..

KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ

Veza Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića delovala je kao jedna od najstabilnijih, a mladi par nedavno je pazario i luksuznu nekretninu u elitnom delu Beograda gde su otpočeli zajednički život.

Za dupleks od 200 kvadrata na Dorćolu navodno su dali čak 750.000 evra, a pevačica je nekoliko puta otkrila pratiocima deliće njenog novog ljubavnog gnezda.

U poslednje vreme često su se mogli pročitati komentari da Anastasija blista, kao i da je liniju dovela do savršenstva, što je nedavno pokazala i vrelim snimcima iz Dubaija, a to su pripisivali upravo tome da je srećna i ispunjena u ljubavi.

This browser does not support the video element.

Anastasija Ražnatović u vrelom izdanju u Dubaiju  Instagram

A onda, kao grom iz vedra neba, pojavila se vest da su Anastasija i Đorđe raskinuli. Kao razlog naveli su čestu razdvojenost zbog posla i obaveza, a osim izjave pevačicinog tima, na mrežama se nisu oglašavali.

Naravno, odmah su se pokrenule teorije da li postoji još neki razlog zbog čega su raskinuli, ali i šta će se dogoditi sa luksuznim stanom koji su donedavno opremali.

Kurir/ Nemanja Nikolić 

Pevačica se nedavno snimala u dnevnoj sobi, a prizor nikog nije ostavio ravnodušnim. Međutim, sada će, kako stvari stoje, nekretninu koju su zajedno opremali ostaviti bivšem dečku.

This browser does not support the video element.

Anastasija Ražnatović  Instagram

Kako Kurir saznaje od izvora, u dupleksu na Dorćolu, gde je par živeo, od sad će živeti Đorđe, dok se Anastasija vratila nazad u vilu svoje majke. A još fotografija stana pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Anastasija Ražnatović se potrudila za uređenje enterijera svog novog stana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!