TRAGEDIJA U PORODICI OSTAVILA JE TRAG NA NJENOM LICU: 90-ih je osvajala lepotom, a danas je na ulici ne prepoznaju

Nije prvi put da bivša Spajsica Geri Horner viđena bez šminke, ali ovaj put je njen izgled dostigao novi nivo neprepoznatljivosti.

Stanley / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Geri Horner, odnosno bivša Spajsica nekada je bila jedna od najatraktivnijih i najpopularnijih devojkama među devojkama u muzičkoj grupi, međutim, očigledno je i nju vreme i te kako pregazilo, barem ako je suditi po poslednjim fotografijama.

Paparaci su uslikali bivšu spajsicu dok je šetala svog psa u Londonu, a malo ko bi mogao da pretpostavi da je u pitanju nekada velika zvezda, koja je žarila i palila na scenama širom sveta. Na sebi je imala dugi sivi kaput i beli kačket, a mnogi je na prvi pogled nisu prepoznali.

Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Iako je i dalje u zavidnoj formi, mnogi su komentarisali da se Geri totalno promenila od vremena kada je u popularnoj ženskoj grupi tokom 90-ih i 2000-ih godina svojom lepotom osvajala ceo svet.

Grupa Spice Girls, koju su činile Geri Halivel, Viktorija Adams, Melani Braun, Melani Krisholm i Ema Banton, svoj prvi singl "Wannabe" je objavila u 1996. i odmah zavladala muzičkim top listama.

Youtube 

Viktorija je ubrzo postala "Posh Spice", Mel Bi je bila "Scary Spice", Geri "Ginger Spice", Ema "Baby Spice", a Mel Si "Sporty Spice". Grupa je izdala tri studijska albuma, a album "Forever" izdat je 2000. godine nakon što je Geri već napustila grupu.

- / Wenn / Profimedia 

Inače, Geri je nedavno doživela veliku tragediju u porodici. U novembru joj je preminuo brat za kog je bila veoma vezana, što ju je potpuno slomilo.
Geri se posvetila bratu kada je bila najpopularnija, tokom 90-ih, kada je napustila čuvenu grupu i otišla u Pariz kako bi se odmorila od reflektora i takvog života. Od tada su bili veoma vezani.

Suprug Geri Halivel Kristijan Horner je šef Formule 1 i na Bliskom istoku se pripremao za VN Katara, zbog čega su oboje bili tamo u trenutku kada su saznali tužnu vest.

U galeriji pogledajte kako Geri igleda posle tragedije u porodici:

Stanley / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Geri Horner nakon tragedije i bez šminke izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!