KAKVI MIŠIĆI, KAKVO TELO! Za njega kažu da je NAJLEPŠI sin Arnolda Švarcenegera, jasno nam je zašto devojke lude za njim

Za Patrika kažu da je najlepši sin slavnog glumca Arnolda Švarcenegra.

- / Shutterstock Editorial / Profimedia

Možda niste znali da slavni glumac Arnold Švarceneger (73) ima opasno zgodnog sina kog devojke obožavaju?

Patrik Švarceneger (28) obožava da provodi vreme na plaži i uživa u morskim aktivnostima, te je tako nedavno tom prilikom pokazao isklesano telo koje je nasledio od svog oca. Patrik je prošetao i novu frizuru - platinasto plavu kosu. Nije poznato da li je postao plavušan zarad nekog poslovnog angažmana, ali jedno je sigurno - njegovim obožavateljkama to ni malo ne smeta.

Patrik je krenuo očevim stopama, bavi se glumom, a mnogi se slažu da mladi glumac nikada bolje nije izgledao.

Švercenegerov sin je uhvaćen na jednoj havajskoj plaži dok je išao na ronjenje, a kako je na sebi imao samo šareni šorts, tako su u prvi plan došli njegovi trbušnjaci.

Stewy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Patrik se pored glume bavi i modelingom, redovno vežba, te nas ne čudi zbog čega je u top formi.

London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, slavni akcioni holivudski glumac Arnold ima petoro dece - dve ćerke i tri sina.

Četvoro dece iz braka sa Marijom Šrajver, s kojom je bio u braku od 1986. do 2011. godine, i jednog vanbračnog sina koga ima sa porodičnom dadiljom Mildred Baena, koja mu je rodila sina 1997. godine, iste godine kada mu je i supruga Marija rodila mlađeg sina Kristofera. Kristofer je samo 5 dana stariji do Džozefa.

Iz braka sa Marijom, Arnold ima sinove Patrika i Kristofera Švarcenegera, kao i ćerke Ketrin i Kristinu Švarceneger. Sa dadiljom Mildred ima sina Džozefa Baenu i on najviše liči na svog oca.

Profimedia, Stewy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, printscreen/instagram Sin slavnog glumca važi za velikog zavodnika

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!