"KAD GA OŽALIM REĆI ĆU CELU ISTINU" Slavna pevačica nakon smrti 17-godišnjeg sina najavila tužbu, NJIH krivi za sve

Šinejd O Konor hoće da tuži bolnicu zbog smrti sina, jer su, kako kaže, oni ti koji su napravili propust.

Facebook / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Šinejd O Konor zadesila je najveća tragedija koja može da se dogodi jednom roditlelju - njen sin za kojim se tragalo dva dana pronađen je mrtav, a kao razlog smrti navodi se samoubistvo.

Pevačica koja se proslavila hitom "Nothing compares 2U" neutešna je nakon stravičnih vesti, a sada je najavila i tužbu zbog svih okolnosti koje su dovele do tragičnog kraja njenog deteta.

Naime, Šinejd i njena porodica bili su zabrinuti za Šejnovo mentalno zdravlje jer je pre nestanka bio prijavljen u bolnici zbog pokušaja samoubistva. Lokalna policija obaveštena je da je nestao iz bolnice i da niko ne uspeva da mu uđe u trag.

Šejn je poslednji put viđen u južnom Dablinu u petak uveče, nakon što je policija obaveštena o njegovom nestanku. Šinejd je pored toga što je obavestila policiju, obaveštenje i apel za pomoć uputila i na Tviteru, gde je napisala: "Šejn, tvoj život je dragocen, Bog nije isklesao tvoj predivni osmeh bez razloga. Moj svet će se srušiti bez tebe, ti si moje srce. Molim te, nemoj da prestaneš da kucaš. Nemoj da naudiš sebi. Javi se u policijsku stanicu i hajdemo zajedno u bolnicu", napisala je pevačica.

U nizu tvitova, napisala je i sledeće: "Ovo je poruka za mog sina, Šejna. Šejn, ovo više nije smešno. Plašiš me. Molim te, uradi pravu stvar i javi se policiji. Ako je neko sa Šejnom, molim vas kontaktirajte policiju radi njegove bezbednosti", a na mrežama se pojavila i poslednja fotografija gde se jasno vidi u čemu je tinejdžer.

Međutim, nakon što je mladić pronađen mrtav, pevačica se ponovo oglasila na mrežama uz potresne reči:

"Kako 17-godišnja istraumirana mlada osoba koja je na čuvanju u bolnici zbog pokušaja samoubistva može da nestane iz iste te bolnice? Naravno, bolnica odbija da preuzme odgovornost. Ako se išta desi mom sinu, sledi tužba. Želim da znam zašto je Lin Vard iz ove bolnice koja je trebalo da nadgleda mog sina 24 časa dnevno uspela da ga izgubi iz vida kada je pre sedam dana imao dva ozbiljna pokušaja samoubistva?" pisala je Šinejd na Tviteru, a kako kaže, planira i da se obračuna sa policijom.

MD1 / Backgrid UK / Profimedia 

"Identifikovala sam posmrtne ostatke svog sina. Neka Bog oprosti Irskoj jer ja sigurno neću", napisala je na Tviteru.

"Napraviću pauzu da ožalim sina, a kada budem spremna reći ću svima kako je tačno država Irska u svom neznanju, zlobi i lažima uz bolnicu Tusla omogućila mom sinu da umre".

Youtube 

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!