KOSTIMI SARE JO ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ O KOJIMA SE PRIČA: Specifičnim kombinezonima i sa dečkom napravila veče za pamćenje

Popularna pevačica Sara Jo nastupala je za novogodišnju noć u Beogradu, a njeni neobični kombinezoni privukli su mnogo pažnje.

ATA Images

Popularna pevačica Sara Jo nastupala je 31. decembra ispred Narodne skupštine u Beogradu i tom prilikom napravila atmosferu za pamćenje.

Osim scenskog nastupa za koji se dugo pripremala, stajlinzi Sare Jo privukli su mnogo pažnje.

Naime, pevačica se pojavila u crvenom kostimu i prilično visokim štiklama, a za ovu priliku promenila je i boju kose. Tačnije, Sara je krajeve svoje kose ofarbala u crvenu boju, a ova odluka svidela se njenim pratiocima.

ATA Images 

Nešto kasnije, Sara je promenila svoj stajling, te je ponovo iznenadila kada se pojavila u šljokičastom kostimu koji je u predelu stomaka bio potpuno providan.

Sara je svojim nastupom zapalila okupljenu masu u Beogradu, koja je sa njom pevala njene najveće hitove, a u jednom trenutku joj se na sceni pridružio i njen novi momak, plesač iz Slovenije, Žiga Sotlar.

ATA Images 

Podsetimo, pevačica je nedavno okončala vezu sa producentom Milkom Babićem. U poslednje vreme često postavlja na mreže kako provodi vreme sa novim dečkom, zbog čega više ne krije da su u vezi.

Inače, pevačica je prošlog meseca obeležila godinu dana otkako je započela sa psihoterapijom.

- Zauvek ću biti zahvalna svojim prijateljima koji su mi pomogli da prevaziđem svoje psihičke barijere, strahove i da se prepustim tako važnom (prekopotrebnom) koraku.

ATA Images 

Sve češće se priča o mentalnom zdravlju, ali se takođe često predstavlja na pogrešan način. Nekako zastrašujuće, apstraktno. Iako sam se često bavila i čitala o ovoj temi, i ja sama sam pred prvi odlazak (svesno i nesvesno) doživela to kao znak slabosti - navela je ona i dodala:

- A iz ove tačke gledišta shvatam da je to zapravo pokazatelj unutrašnje snage, želje i volje da se trgnete, da ne životarite, da se suočite sa raznim izazovima i preprekama i nadogradite sebe u svakom smislu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!