NAMRGOĐENA, PODBULA, DEFORMISANOG LICA Madonu uslikali sa dečkom u zabavnom parku a pop divu niko nije mogao da prepozna

Madonu su paparaci uslikali u jednom zabavnom parku

W8 Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svako od nas ima svoje loše dane, a slavni nisu izuzetak.

Ipak, čini se da smo pop kraljicu Madonu retko mogli da vidimo u javnosti, a da na njenom licu nije osmeh.

Barem je tako u poslednje vreme.

Kolikogod je prozivali za operacije, Fotošop... ona ne daje ni pet para na kritike i glasine, već živi život onako kako se njoj hoće. Zato su mnogi i bili zabrinuti kada su se na mrežama pojavile nove fotografije iz jednog zimskog parka, na kojima je bila namrgođena i neraspoložena, uprkos tome što je bila u društvu svog dečka, 36 godina mlađeg Ahlamalika Vilijamsa.

W8 Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zbog svega su se pojavili navodi da u vezi nije sve kako treba, te da pevačici očigledno nije više toliko lepo sa mlađanim momkom.

Paparaci su Madonu uslikali bez šminke, a na fotografijama je delovala veoma umorno, podbulo i neraspoloženo.

W8 Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podočnjaci su joj bili izraženi, a lice koje ovog puta nije provučeno kroz filtere otkriva kako pevačica zaista izgleda, zbog čega je mnogi nisu prepoznali na prvu loptu. Da je sve to zaista istina posvedočili su i izvori sa lica mesta koji su rekli da ljudi nisu ni shvatili da je pored njih jedna od najvećih muzičkih legendi.

"To Madona? Mogao sam proći pored nje, a da je ne poznam", "Na internetu "grmi" , a uživo baba", "Baka izvela unuka u šetnju", "Madona, vreme je da promeniš tog i nađeš još mlađeg dečka"... samo su neki od komentara na mrežama.

Mnogi su komentarisali i da joj lice deluje deformisano zbog silnih intervencija, te da "može da se pretvara do sutra da ima 25, kad paparaco fotke ne lažu", a sve to je više nego jasno kad fotografije uporedite sa objavom na njenom Instagram profilu.

printscreen/instagram 

Inače, čak i dok su se svi oko nje zabavljali, Madonino lice potpuno je ostalo isto, a na momente je delovalo kao da joj je dosadno.

Da li je došlo do problema u vezi, ili jednostavno pop divi nije bio dan ostaje da vidimo, a koliko se promenila od početka karijere do danas, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia Madona zbog operacija podseća na vanzemaljca.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!