MARIJA KILIBARDA O DO SADA NEPOZNATIM DETALJIMA: Progovorila o venčanju, pa otkrila kakav odnos ima sa budućom svekrvom

Marija Kilibarda u velikoj ispovesti otkrila žašto je rešila da odloži venčanje i kakav odnos ima sa svekrvom.

Kurir/ Damir Dervišagić

Već neko vreme Marija Kilibarda nalazi se pod lupom javnosti zbog veze s Branislavom Vučelićem sa kojim je nedavno otpočela zajednički život, ali i zbog navoda da će uskoro stati na "ludi kamen".

Par je prema pisanju domaćih medija, trebao da se ove jeseni venča, ali je pandemija korona virusa sve odložila.

- Odlučila sam da dok traje ova pošast ne pravim planove za velika okupljanja - rekla je Marija za "Novosti".

- Ni rođendane, ni venčanje, ništa što bi trebalo da okupi više od 10 ljudi. Zbog svega što nas okružuje, naštimovala sam sebe da uopšte ne razmišljam o tome. Znam da se mnogo ljudi, ipak, odlučuje da pravi velika slavlja, ali ne želim da razmišljam da li je zbog mene neko ugrozio svoje zdravlje - iskrena je Kilibarda.

Instagram 

Kako kaže, i Bane i ona su istog stava, te je njihova zajednička konačna odluka da svadbu, ipak, malo odlože:

- Biće dana za megdana, uostalom, krunisanje ljubavi ne mora da se požuruje, ne mora po svaku cenu, naročito kada uslovi nisu bezbedni.

Instagram 

Marija ne krije da se posebno raduje predstojećim praznicima, kao i da uživa u novogodišnjoj čaroliji i u svemu onome što ona nosi. - Volim da kitim jelku uveče, da sipam sebi čašu vina i da od toga napravim neki lep ritual - otkriva Kilibarda.

- Jelka mi je uglavnom minijaturna, u nekom ćoškiću. Međutim, ovde godine imam ogromnu jelku, kitila sam je rano ujutru posle snimanja, nisam mogla da spavam, odvrnula sam muziku i uživala sam u kićenju. Malo sam je natrpala, čak je na ivici kiča (smeh).

Instagram Marija Kilibarda uživa u novogodišnjim praznicima

Ipak, kako navodi prazničnu trpezu prepušta iskusnijima od sebe, a ove godine pored mame u pomoć će priskočiti i svekrva.

- U decembru sam uvek u velikoj gužvi, ne stižem ni da se isfeniram, pa će oko praznične trpeze pomoći mame - rekla je Marija pa dodala: 

- Previše sam zauzeta, a one su to prepoznale i razumele, same su se ponudile i evo prilike da im se javno zahvalim na pomoći- zaključila je Marija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!