GDE GOD DA ODE, ŽELI DA JOJ SE VRATI: Zavirite u porodičnu VILU Kaće Grujić koju je opremila po svom ukusu

Iako odnedavno živi sa svojim suprugom Markom Gobeljićem, pevačica Katarina Grujić ne krije koliko voli svoj porodičan dom, koji je opremila po svom ukusu.

Instagram

Pevačica Katarina Grujić porodila se pre dva dana i na svet donela devojčicu Katju. Prva fotografija sa ćerkom raznežila je javnost, a iako od nedavno živi na Voždovcu sa svojim suprugom Markom Gobeljićem, pevačica ne krije koliko voli svoj porodičan dom.

Njih dvoje su stupili u brak krajem avgusta, a pevačica je do tada živela u porodičnoj kući, u čistom luksuzu. Jednom prilikom je otvorila vrata svog doma i u emisiji AmiG Show pokazala vilu na Voždovcu u kojoj je živela sa porodicom za koju je veoma vezana.

Instagram 

Kako je istakla, u ovoj vili Kaća je imala svoj zaseban stan koji je sadržao sve što joj je potrebno. Sredila ga je po svom ukusu i najčešće u njemu boravila. Imala je privatnost, a u isto vreme bila je uz svoje najmilije.

Kako kaže, nigde nikada nije mogla da se naspava kao u svom domu.

- Osam godina sa porodicom stanujem u ovoj kući na Voždovcu, a prethodno smo živeli u stanu. Rođena sam u Beogradu, prosto sam navikla na ovaj kraj. Svako od nas ima svoj stan i svako živi odvojeno, a ustvari smo zajedno. Svoj stančić sam opremila po ličnom ukusu i zaista se tu najprijatnije osećam. Kada želim mir, samo se osamim.

Instagram 

To je nekada potrebno zbog posla kojim se bavim i turbulentnog života koji vode pevači. Najviše volim da sedim u dnevnom boravku, ali tu najmanje vremena provodim jer nisam toliko često kod kuće. Takođe, maštam o svom udobnom krevetu. Kada odem na put, stalno mi je u glavi moja spavaća soba, u kojoj se inače najbolje odmorim i naspavam. Ona je moja oaza.

Nekada me uhvati period kada sam neraspoložena, pa stalno ponavljam: "Hoću da idem kući kod mame". Svake nedelje menjam hotele, krevete, pa u tim trenucima čeznem za svojim kutkom - govorila je Katarina ranije.

Inače, Katarina Grujić i Marko Gobeljić danas žive u luksuznom stanu koji su, kako su mediji pisali, kupili nakon venčanja. Stan se nalazi u elitnom beogradskom naselju i ima oko stotinak kvadrata.

Kako izgleda porodičan dom pevačice, pogledajte u galeriji u nastavku:

Youtube Katarina Grujić pokazala je kako izgleda porodična vila u kojoj je odrasla

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!