RONALDA JE ZALUDELA SAMO JEDNIM PLESOM NA JAHTI: Ko je lepotica čije je mesto brzo preuzela Georgina Rodrigez?

Paula Suarez je devojka koja je samo plesnim pokretima zaludela Kristijana Ronalda koji ju je ljubio pre Georgine Rodrigez.

Profimedia

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo trenutno očekuje blizance sa svojom izabranicom Georginom Rodrigez. S obzirom na to da je Georgina često meta kritika i tema medija, svetski portali su nedavno pisali o njenoj velikoj ljubavi koju je imala pre Ronalda.

Ipak, i Kristijano Ronaldo se može pohvaliti lepoticom čije je mesto brzo preuzela Georgina. Reč je o Pauli Suarez koja je pre dva dana uhvaćena na plaži u Majamiju, a njene bujne obline pale su u prvi plan paparacima.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Paula je kolumbijska glumica i manekenka, ima 27 godina, a u javnost je dospela svojom romansom sa Kristijanom Ronaldom.

Nije poznato koliko su bili zajedno, ali tokom 2016. godine pojavili su se nekoliko puta zajedno u javnosti.

Prema pisanju stranih medija, upoznali su se u jednom noćnom klubu na Ibici, a u medijima su osvanule i fotografije na kojima razmenjuju strasti na luksuznoj jahti, kao i "vruć" ples.

Pauli je to dodatno povećalo popularnost i broj obožavatelja, a trenutno je na profilu na Instagramu prati 940 hiljada ljudi. Sa njima svakodnevno deli trenutke iz svog života, a profil joj obiluje i golišavim fotografijama, za koje dobija desetine hiljada lajkova i komplimenata.

Instagram 

Danas je u srećnom braku sa muškarcem čiji identitet krije od javnosti, iako je objavila njihove zajedničke fotografije. Pre godinu dana postala je majka devojčice.

Od trenutka kada su fotografije Kristijana Ronalda i misteriozne brinete u vrućem plesu na jahti osvanule na internetu, strani mediji su na sve načine pokušali da utvrde identitet devojke i uspeli su u tome iz drugog pokušaja.

Prema informacijama do kojih su došli španski mediji, Paula živi i radi na relaciji Kolumbija - Španija, što ju je i dovelo do upoznavanja sa asom Reala.

Više fotografija Paule Suarez pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Paula Suarez je pre Georgine Rodrigez bila u vezi sa Kristijanom Ronaldom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!