"GOVORILI SU DA SAM ULOGE DOBIJALA ZAHVALJUJUĆI DEBLJINI" Skinula je 35 kg, a niko nije znao s čim se sve vreme borila

Rebel Vison smršala je 35 kilograma, a sada je prvi put progovorila o stvarima koje su joj govorili najbliži kada se odlučila na dijetu.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Rebel Vilson zadivila je svet telesnom transformacijom. Glumica je uspela da skine 35 kilograma, a sve kako bi povećala šanse da ostane u drugom stanju.

Mesecima već oduševljava novim fotografijama, a na poslednjim na kojim je u narandžastom kupaćem kostimu, teško je poverovati da je u pitanju ista ona Rebel koja je nekad važila za "omiljenu bucku u Holivudu".

I dok milioni pozdravljaju njenu odluku da transformiše svoj život i zdravije živi, nedavno je za BBC Breakfast otkrila da ceo put nije bio nimalo lak, ponajviše zbog njenog tima.

U vreme kada je odlučila da krene sa dijetom, zarađivala je milione zahvaljujući komedijama u kojima je najčešće igrala stereotine gojazne likove.

Mr Photoman / Splash / Profimedia 

- Rekla sam im da će ova godina zaista biti u znaku zdravlja, fizičke transformacije i promene života, a oni su bili u fazonu "Zašto? Zašto to želiš da uradiš" - započela je glumica i dodala.

- Zarađivala sam milione tako što sam bila smešna, debela devojka. Bila sam ta devojka, a oni su me pitali zašto ne želim više da budem "ona" i "zašto bi smršala kad mi ovako dobro ide".

Instagram 

Vilsonova je potom objasnila da iako nikad nije imala kompleks zbog svoje težine, to joj je vremenom postao mehanizam odbrane i način da izbegne da se nosi sa realnim emocijama koje je imala kao osoba, a ne kao glumica.

Takođe je dodala da su joj govorili da je samo zahvaljujući debljini dobijala uloge, te da sad verovatno neće biti takav slučaj.

printscreen/instagram/rebelwilson 

Sada oko sebe, kako kaže, ima prave ljude, i ne opterećuje se time da li će ili ne dobijati nove role i u koliko će se filova pojaviti, već joj je cilj da ostane zdrava, a još njenih fotografija od početka, pa do danas pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram, printscreeen/instagram Rebel Vilson je u roku od godinu dana skinula preko 35 kilograma

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!