"MA JA UOPŠTE NISAM HTEO DA SE ŽENIM" Džordž Kluni otkrio na koji način ga je "smotala" Amal

Džordž Kluni danas uživa u braku sa Amal i dvoje dece, a nekada je govorio niti da želi da se ženi, niti da hoće decu.

Shutterstock

Džordž Kluni danas živi život iz snova.

Iako ga je godinama "tukao" glas da će ostati večiti neženja, njegovo srce uspela je da ukrade lepa advokatica i borkinja za ljudska prava Amal Kluni. 

Glumac je u više navrata isticao koliko mu je život sada kompletan, ali i da nije sanjao da će mu se ovako nešto ikada desiti.  

Naime, on je dugo verovao u suprotno i ne želeći da "stane na ludi kamen", a u nedavno emitovanoj epizodi podkasta "WTF" s Markom Maronom otvorio je dušu upravo na tu temu, opisujući Amal kao najlepšu i najpametniju ženu koju je ikad upoznao.

Shutterstock 

- Slušajte, ja uopšte nisam hteo da se ženim. Nisam hteo decu. A onda sam upoznao ovo nestvarno biće. Ušla je u moj život i bio sam očaran, od samog starta. I odmah sam znao, čim sam je upoznao, da više nikad ništa neće biti isto - rekao je on voditelju.

- Izlazio sam s mnogo finih, pametnih, talentovanih žena, ali tek nekad vam se desi tako neko ko je kao stvoren za vas. Mislim da smo se Amal i ja baš našli i da ona oseća isto, kada sam ja u pitanju - dodao je.

Cat Morley / Avalon / Profimedia 

Podsetimo, Amal i Džordž su se venčali 2014, posle nepunih godinu dana zabavljanja. Do same veridbe, o braku nisu ni razgovarali. Porodicu su, međutim, već planirali, razgovarali o tome, posebno posle posete prijateljima čije je dete, prema rečima glumca, bilo "nemoguće".

Shutterstock 

Kako je rekao tada, pogledali su se i prokomentarisali da su "neverovatno srećni, ali da je lepo tu sreću i podeliti sa nekim". Nije bio siguran u taj potez ali je znao da treba da joj veruje.

- Šokira me to koliko sam srećan. Čudno je to reći, da... - zaključio je Kluni, sada i ponosni otac dvoje dece.