NAJSLAĐOJ PLAVUŠI OD BOTOKSA SE NE VIDE OČI: Fileri su izdeformisali njeno lice, izgleda podbulo i niko je ne prepoznaje

Meg Rajan retko se može videti u javnosti, a nakon njenog poslednjeg pojavljivanja svi su komentarisali da je neprepoznatljiva zbog količine botoksa.

Jason Merritt/Radarpics / Shutterstock Editorial / Profimedia

Meg Rajan publika je nekad obožavala, a glumica je mogla da se pohvali da je bila rado viđen gost na svim holivudskim dešavanjima.

Ipak, poslednjih godina retko se mogla videti u javnosti, osim ako nije imala jak povod, a razlog su ponajviše njene neuspele plastične operacije kojima je promenila lični opis.

U medijima se godinama više priča o njenoj opsesiji botoksom nego o ulogama, a sada je pojavljivanjem na jednoj svečanosti dokazala da se još uvek nije potpuno okanila plastičnih intervencija.

Naime, Meg Rajan iznenadila je sve dolaskom na humanitiarno amfAR Galu u Los Anđelesu gde se u crnoj haljini sa šljokicama pobrinula da ne prođe neopaženo, međutim, pažnju je ukralo njeno podbulo i gotovo "zaleđeno" lice dok se mučila da se osmehuje okupljenim fotografima.

imageSPACE / ddp USA / Profimedia 

Nekadašnja slatkica toliko je preterala sa zahvatima da je sebe dovela do neprepoznatljivosti. nažalost, nekada je kao prirodna lepotica izazivala divljenje gdegod da se pojavi, a sada uglavnom izaziva žaljenje.

Zavisnost od botoksa koštala ju je i glumačkih angažmana, jer nije bila u stanju da pravi ikakve facijalne ekspresije koje su, složićete se, neophodne u ovom poslu.

David Acosta/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njena želja da bude večno mlada oterala ju je u drugu krajnost, a sada se čini da još uvek nije naučila svoju lekciju.

Meg se proslavila još osamdesetih, najpre u akcionoj drami "Top Gun", a potom u brojnim romantičnim komedijama po kojima je bila prepoznatljiva.

Međutim, kako je krenula da menja svoj lik operacijama, lagano ali sigurno nestajalo je i uloga, a ništa bolje nije bilo ni na njenom ljubavnom planu.

2001. razvela se od glumca Denisa Kvejda sa kojim je bila u braku od 1991. godine i sa kojim je dobila 29-godišnjeg sina Džeka.

Shutterstock 

Godinu dana kasnije, kada je njen razvod bio završen potvrdila je vezu sa kolegom Raselom Krouom kog je upoznala još dok je bila u braku. U javnosti se čak i nagađalo da je supruga prevarila sa glumcem, međutim, Meg je to demantovala ističući da je Kvejd bio taj koji je varao.

SHANE PARTRIDGE / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Rasel i Rajanova raskinuli su nakon samo 8 meseci veze, a nekoliko godina kasnije ušla je u vezu sa muzičarem Džonom Melenkampom koji je zbog nje ostavio suprugu Elejn Irvin nakon 19 godina braka. Par je obajvio veridbu 2017. godine, a šuškalo se i da su se venčali u tajnosti, iako zvanične potvrde nikad nije bilo.

Nakon 8 godine veze glumica je raskinula, a od tada nema apsolutno nikakvih vesti o njenom ljubavnom životu, te jedino o čemu se piše su njene plastične operacije, a kako izgleda nakon svih intervencija pogledajte u galeriji ispod:

Jen Lowery / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Shutterstock Meg Rajan