MOLIO ĐIĐI DA SE SUPROTSTAVI MAJCI IZ PAKLA: Manekenka se plaši Jolande, isplivao snimak koji otkriva njeno pravo lice

Internetom ponovno kruže snimci na kojima Jolanda Hadid vređa ćerku, slavnu manekenku Điđi Hadid.

Profimedia

Internetom ponovno kruže snimci na kojima Jolanda Hadid vređa ćerku Điđi, dok pojedini tvrde da je mlada manekenka sama kriva za raspad veze sa Zejnom Malikom i incident koji se dogodio.

U medijima bruji vest o Jolandi Hadid i njenom fizičkom obračunu sa sada već bivšim dečkom njene ćerke Điđi Hadid, Zejnom Malikom.

face to face / Face to Face / Profimedia 

Ubrzo nakon incidenta, isplivale su razne grozne stvari o Jolandi, ali i snimci na kojima vređa svoju stariju ćerku. Poznato je da je nadimak "majka iz pakla" dobila jer je ćerki branila da igra odbojku i da jede, jer, kako kaže, "to nije ženstveno".

Iako je u početku tvrdio da nije kriv, Zejn je na kraju priznao krivicu i dobio uslovnu kaznu u trajanju od godinu dana.

- Makni se od moje ćerke, nizozemska d**lj* - rekao je Zejn Jolandi Hadid koja ga je prijavila policiji.

Prema policijskom izveštaju, mladi pevač je vređao i svoju devojku. Ipak, na Jolandu je i fizički nasrnuo, te je gurnuo u ormar. Na Điđi se navodno naljutio zato što nije htela da stane na njegovu stranu.

Shutterstock 

Na kraju, pevač se sukobio i sa telohraniteljem. Zejn je dobio uslovnu kaznu u trajanju od godinu dana, po 90 dana za svaki prekršaj. Uz to, moraće da pohađa kurs za kontrolu besa, kao i program protiv nasilja u porodici.

Sada već bivšoj devojci govorio je da je vreme da nauči da se suprotstavi svojoj mami.

Instagram 

Šuška se i kako je Jolanda tog dana upala u kuću svoje ćerke i njenog partnera nepozvana, i to u društvu nekolicine prijatelja s kojima je želela da isprovocira Zejna. Društvo ga je navodno i vređalo, ali takve stvari nikada nisu potvrđene.

Điđi se poslednjih dana oglasila samo jednom i to kako bi poručila da joj je dobrobit njene ćerke Kai, koju ima sa Zejnom, najvažnija, te da zbog toga neće biti prisutna u javnosti.

screenshoot/instagram 

Ovu manekenkinu odluku mnogi smatraju najboljom.

Podsetimo, Điđi i Zejn su viđanje započeli 2015. godine, a ona je zbog njega ostavila muzičara Džoa Džonasa sa kojim je provela nekoliko meseci.