VARALA MUŽA SA NJIM, A SADA JE I ON PREVARIO: Žena poznatog fudbalera sprema osvetu lepotici koja joj je UNIŠTILA BRAK

Žena slavnog fudbalera Maura Ikardija, Vanda Ikardi sprema osvetu Čini Suarez sa kojom ju je muž prevario.

Instagram

Svetska javnost zaintrigirana ljubavnom dramom slavnog fudbalera Maura Ikardija koja izgleda kao da nema kraja. I pored toga što je bio neveran, on je rešen da sačuva porodicu i brak sa suprugom Vandom Narom.

Ipak, njegova supruga je isuviše promenljivog raspoloženja. Dok ga, kako se čini, u jednom trenutku drži na kratkom lancu, u drugom deluje kao da je spremna za momentalni razvod.

Svetski mediji prate svaki njen korak, a objave na Instagramu im dođu kao prava poslastica. Objava u kojoj poručuje da sprema osvetu za ženu sa kojom ju je muž prevario, iznenadila je sve.

Instagram 

"Za porodicu ću se pobrinuti ja, za ku*** takođe...", najavila je Vanda okršaj sa argentinskom glumicom Činom Suarez, koja je i imala aferu sa Ikardijem.

Ipak, ni Čina nije ostala nedorečena. Ona je sada podužom i detaljnom objavom na Instagramu ovu situacija objasnila iz svog ugla.

Lepa Argentinka navela je da je skupo platila svoju naivnost i da je ona ta koja je prevarena u celoj priči jer je verovala da ulazi u romansu sa muškarcem koji se razvodi.

"Pišem ovo kako bih utišala medijsku buku koja je pokrenuta, a koja je sastavljena od laži, zlostavljanja i manipulacija, te u kojoj sam ja žrtveno jagnje. Dugo sam ćutala zbog puno razloga, a glavni su moj strah i neiskustvo. Iza svega ovoga je mnogo dublja priča s kojom će se poistoveti mnoge žene. Bila sam povezana s muškarcima kojima sam verovala da su rastavljeni ili da se rastavljaju te da ne postoje nikakvi konflikti. Ova situacija je kao deža vu iz pakla, gde svojom reputacijom plaćam to što me sa svih strana pitaju stvari koje su deo moje privatnosti. To što se ista situacija ponavlja dokaz je mojeg neiskustva i vere u muškarce koji su kasnije ćutali i dopustili da me vukovi pojedu. Izgleda da je društvu lakše verovati da sam ja negativka, ona koja vara, a ne ona koja je prevarena.", rekla je Čina pa dodala:

Instagram Čina Suarez, žena sa kojom je Muar Ikardi prevario Vandu

"Moje ćutanje i čuvanje privatnosti okrenuli su se protiv mene, ali više ne želim da ćutim jer znam da ima puno žena koje proživljavaju isto. Ja nisam započela niti izazvala ovu situaciju. Činjenica da o tome moram da pričam pokazuje da žene nemaju pravo na privatnost. Moram da trpim gomilu uvreda koje me svaki put povrede i različite osude." , zaključila je Čina Suarez.

Priznala je da je neiskusna i naivna, ali i da neće preuzmati odgovornost za muškarce koji su serijski osvajači, a kasnije samo znaju da se sakriju od odgovornosti.

Podsetimo, Ikardi i Vanda su zajedno već sedam godina i imaju dvoje dece, a njihova veza počela je na dosta skandalozan način. Tada je onda bila u braku s Maksijem Lopezom koji je bio jedan od Ikardijevih najboljih prijatelja.

Nakon toga saznalo se da Ikardi i Vanda imaju aferu zbog čega je Maksi Lopez bio šokiran, a sve je kulminiralo razvodom. No, čini se da se u životu sve vrati na gotovo isti način.

U galeriji pogledajte fotografije bračnog para:

Instagram vanda ikardi i muaro ikardi