"ODRALA SI MAČKU I NAZVALA TO MODOM" Kim Kardašijan prozivaju zbog neobičnih krznenih naočara

Kim Kardašijan izbacila je fotografije na kojima nosi neobične krznene naočari, a pratioci nisu propustili priliku da je zbog toga ismeju.

printscreen/instagram

Taman smo pomislili da će se Kim konačno smiriti nakon MET Gale i svih bizarnih izdanja koja su joj prethodila, međutim usledio je Saturday Night Live šou program, a Kardašijanka je nastavila u istom stilu samo u pink nijansi.

Sada se opet vratila u crno, i pozirala u prepoznatljivom fazonu i helankama iz kojih ne izlazi poslednjih meseci, a novi aksesoar izazvao je pravi haos na internetu.

Naime, ona je na svoj Instagram postavila fotografije na kojima nosi neobične krznene naočare, a pratioci su bili nemilosrdni kada je ovo modno izdanje u pitanju. 

pritnscreen/instagram 

Kako stvari stoje, u pitanju je neko snimanje, jer je Kim u opisu slike samo stavila emodži kamere.

Ceo look upotpunila je čupavom torbicom i glomaznim minđušama kakve je nosila u SNL emisiji.

printscreen/instagram 

"Ko je ovu ubedio da je ovo lepo", "Odrala mačku i nazavala to modom", "Jeftino", ""Kim je lepa, ali ove krznene naočare sa plastičnim staklima... ja ne mogu...", "Ukrala naočari od Nort"... samo su neki od reči koje su se mogle pročitati ispod objave.

Ipak, bilo je tu i komplimenata.

"Boginja", "Prelepa", "Drugačija", "Nikad nije bila zanosnija"... hvalili su je pratioci, a Kim se nije oglašavala ni kad su u pitanju lepe reči, niti kada se radi o kritikama, a još neka bizarna izdanja koja je ponela u poslednje vreme, pogledajte u galeriji na kraju teksta i procenite, da li je ovoj kraj elegantnim kreacijama u kojima smo je navikli.

@TheHapaBlonde / SplashNews.com / Splash / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kim Kardašijan izdanja u poslednje vreme.