BRITNI PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠTO JE OSLOBOĐENA: Uslikali je da radi nešto što nije smela 13 godina

Britni Spirs prvi put se pojavila u javnosti nakon što je oslobođena starateljstva, a svi su bili prijatno iznenađeni kada su videli šta pevačica radi.

Jvshvisions / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Britni Spirs konačno je oslobođena nakon što je provela 13 godina pod strogim nadzorom. 

Njen otac skinut je sa mesta staratelja nakon višegodišnje agonije koju je pevačica preživaljavala.

Mesecima su u medije dospevale informacije o tome kako je Britni tretirana, i koliko ju je oštetila rođena porodica. Pevačica je kriptičnim postovima sve vreme pokazivala da stvari nisu dobre, sve do pre nekoliko dana kada je konačno stigla presuda u njenu korist.

Podsetimo, Britni tokom trajanja starateljstva nije smela da vozi automobil, upravlja društvenim mrežama bez nadzora, upravlja sopstvenim novcem i slično. 

Wagner AZ / BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, pevačica je sada prvi put uslikana u javnosti radeći nešto u čemu je nekad uživala, a nije mogla 13 godina. U pitanju je vožnja automobila i premda će vam se možda učiniti da to nije ništa posebno, pomislite samo na situaciju da toliki period ne možete da radite nešto tako benigno?!

Jvshvisions / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Očevici tvrde da je pevačica bila dobro raspoložena i da je slušala muziku u automobilu, te da je više nego zahvalna što je ponovo uzela volan u ruke, ne samo kad je u pitanju automobil već i kada se radi o njenom životu.

Pevačici se konačno dešavaju lepe stvari - verila se za svog dečka, fitnes instruktora Sema Asgarija, a oslobađanje od presude i veridbu proslavili su na Maldivima, a nedavno je objavila i da piše knjigu o ubijenoj devojci za koju je, kako se tvrdi, našla inspiraciju u sopstvenom životu.