EMILI RATAJKOVSKI IZGLEDA BRUTALNO U LATEKS BIKINIJU: Ljudi trljaju oči i pitaju se da li je moguće da izgleda OVAKO?

Emili Ratajkovski je pokazala savršenu figuru dok se šetala pistom u pink bikiniju, a svima je skrenula pažnju preplanulim trbušnjacima.

Profimedia

Sinoć je održana revija Rijaninog donjeg veša pod nazivom "Savage x Fenty Vol 3.", a atraktivne modele ponele su jedne od najzgodnijih žena današnjice, poput Irine Šajk, Điđi Hadid i Lurdes Leone.

Među njima se našla i Emili Ratajkovski koja je ponosno prošetala pistom u pink bikiniju, a svima je skrenukla pažnju savršenom figurom. Ona izgleda fantastično za ženu koja se porodila u martu ove godine!

Atraktivna manekenka je imala frizuru od malih pletenica, na ušima je imala zlatne alke, dok je oko ruke nosila dve ogormne zlatne narukvice.

Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ljubičasti bikini visokog izreza nije imao naramenice, a Emili je u kombinaciji s njim obula štikle u leopard printu i pokazala savršene noge.

Manekenka je kroz celu trudnoću objavljivala golišave fotografije na svom Instagramu, pa se može videti da je stomak vratila u neverovatno kratkom roku, a čini se da joj je figura potpuno nepromenjena. Više atraktivnih fotografija sa revije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia emili ratajkovski