IZ BEOGRADA U VENECIJU: Turski zavodnik za kojim lude Srpkinje pobedio holivudske zvezde, proglašen za TV LIČNOST GODINE

Nakon posete Beogradu, turski zavodnik Džan Jaman nastavio je put Italije gde se pojavio na dodeli nagrada na festivalu u Veneciji.

Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Skoro se nije desilo da je neka slavna ličnost napravila toliki boom u Beogradu kao što je to učinio poznati turski zavodnik Džan Jaman.

Obožavateljke turskih serija dočekale su ga sa oduševljenjem i pratile u stopu, a slobodno možemo reći da su mnoge dame bukvalno vrištale za Jamanom, a takav "treman" je, čini nam se, imao u prošlosti jedino Elvis.

Šalu na stranu, poznati glumac posetio je Beograd jer je zaštitno lice jednog brenda sa kojim sarađuje, a tom prilikom se i opustio na dobro poznate balkanske načine i naravno susreo se sa brojnim obožavateljima.

Danima je objavljivao fotografije iz najpoznatijih beogradskih mesta, a nakon zasluženog predaha u Srbiji zaputio se u Veneciju na filmski festival na kom se našao i film u kom glumi, ali i nakon kog je zasluženo dobio nagradu za "Tv ličnost godine". 

screenshoot/instagram 

Naravno, italijanski fanovi dočekali su ga sa ništa manjim oduševljenjem, a gdegod da je išao, pratili su ga u stopu i oduševljeno aplaudirali. 

Džan je izdvojio vreme da se fotografiše sa svima, a pre konferencije za novinare provozao se i gondolom.

printscreen/instagram Džan Jaman u Veneciji

Na pitanje da li mu prija popularnost glumac se našalio:

"Do sada sam se navikao, svuda me gone, nisam zamišljao tako nešto do pre nekoliko meseci".

"Živeo sam u Rimu osam meseci i navikao sam na ove scene", rekao je Džan.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, pravo oduševljenje je nastupilo kada se pojavio na crvenom tepihu. Tom prilikom odabrao je crno Dolce & Gabbana odelo i mokasine, a fanovi su oduševljeno vikali dok je Džan strpljivo pozirao fotografima.

IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nagradu za tv lice godine dobio je, više nego zasluženo, a zanimljivo je da se u istoj kategoriji takmičio sa Tonijem Serviljom, Tim Rotom, Kejt Hadson, Dominik Sandom i Šarlot Geinsburg.

Manuele Mangiarotti / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Velika imena ostala su u prašini za zgodnim Turčinom na radost miliona širom sveta, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Džan Jaman