BRESKVICA UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM: Miljenica tinejdžera GRLI i LJUBI nepoznatog momka 

Anđela Ignjatović Breskvica nakon raskida sa Mihajlom Veruovićem uhvaćena je sa novim dečkom, koji nije poznat javnosti.

Instagram

Kao bomba je odjeknula vest da  Anđela Ignjatović Breskvica ima novog dečka i da je prebolela bivšeg dečka Mihaja Veruovića Vojaža, nakon što je on sinoć u lajvu komentarisao njenu novu pesmu.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Breskvice koja u javnosti razmenjuje nežnosti sa novim dečkom i ljubi ga sve vreme dok stoje u redu jednog fast food-a.

Dok čekaju u redu, Anđela grli i ljubi, još uvek javnosti nepoznatog,dečka, a ceo klip ispraćen je njenom novom pesmom "Srećan put". U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako izgleda Brekvicin novi dečko:

screenshoot/tiktok Breskvica sa novim dečkom

Podsetimo, publika je Vojaža i Breskvicu upoznala kao najidealniji ljubavni par, međutim nakon nekog vremena su raskinuli vezu, te su i započeli samostalne karijere. Izgleda da su oboje zaista preboleli kraj njihove ljubavi i krenuli dalje. 

Breksvicina pesma "Srećan put", (Bon Vojaž) podigla je veliku prašinu, u kojoj je, kako je sama rekla, kroz tekst objasnila razloge raskida i razloge zbog kojih se nije oglašavala u medijima. Vojaž se, očigledno osetio prozvanim, pa je u toku prethodne noći uključio lajvu na Instagramu i prokomentarisao pesmu svoje bivše devojke.

"Dobra je pesma, samo puno stvari koje nisu tačne, kao na primer da sam varao to nisam radio nikada u životu i ostale stvari koje se pominju u pesmi nisu rađene... to je marketinški trik, ali svakako pesma lepo zvuči, samo ti neki detalji nisu tačni", poručio je Vojaž.

ATA Images/Antonio Ahel