ROMANSA NA POMOLU? Bred Pit se muva sa glumicom koju javnost pamti po NAJVULGARNIJOJ HALJINI

Izvori bliski paru kažu da su sve vreme flertovali iza kulisa.

Shutterstock

Kako stvari stoje, ova sedmica je dobro krenula za čuvenog holivudskog zavodnika Breda Pita.

Najpre je konačno pobedio Anđelinu na sudu i dobio zajedničko starateljstvo nad petoro dece, s obzirom da je najstariji Medoks punoletan, a sada su stigli i noviteti na ljubavnom planu.

Naime, kako prenose strani mediji, Bred je konančno spreman da ponovo izlazi, a pojavile su se informacije da je relativno skoro razmenio brojeve telefona sa glumicom Androm Dej.

The Grosby Group / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Talentovana glumica nominovana je i za Oskaranakon što je odigrala ulogu čuvene pevačice Bili Holidej u biografskom filmu "The United States vs. Billie Holi - day".

Andra Dej kao Bili Holidej  Youtube

Kako izvori bliski Bredu kažu, glumac već neko vreme pokušava da se približi Andri, a iskrice su se pojavile još na dodeli Oskara kada ga je pomno pratila pogledom, nakon čega su flertovali iza kulisa.

Bredovi prijatelji navijaju za ovu romansu, jer kako kažu, u glumčevom životu dugo već nema kvalitetne ženske osobe.

Bredova lista devojaka je duga, a sa razlogom spada u najfatalnije muškarce Holivuda, a pored sebe je imao neke od najlepših žena sveta. 

Kada je Andra (36) u pitanju, zanimljivo je da je prvi put došla u žižu javnosti još 2015. godine kada je izdala svoj prvenac "Cheers to Fall". Godinu dana kasnije nominovana je za dve Gremi nagrade, a zahvaljujući ulozi "Bili Holidej" osvojila je i Zlatni globus za najbolju glumicu u filmskoj drami.