Stara narodna kaže "dok se jednom ne smrkne, drugom ne svane", a u slučaju nekadašnje holivudske slatkice i poznate glumice Bruk Šilds ovo je više nego istina.

Naime, ona i njen muž uskoro će proslaviti 20 godina braka, a na pitanje da otkrije tajnu njihovog srećnog ljubavnog života, glumica je odgovorila da sve duguje bivšem suprugu.

Bruk (55) koja se proslavila još 80-ih kao tinejdžerka u filmu "Plava laguna", ljubav je pronašla nakon razvoda od proslavljenog sportiste Andrea Agasija.

Nedavno su je paparaci slikali na ulicama Njujorka u strastvenom poljupcu sa Henčijem (57), te je više nego sigurno da njihova ljubav gori istim plamom kao kad su se tek upoznali.

bruk silds
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, kakve to veze ima sa Agasijem?

Bruk i Andrea upoznali su se 1993. godine, a sportista je bio poznat kao veliki plejboj. Nakon četiri godine veze su se venčali, a Bruk je svojevremeno izjavljivala da želi da ima decu sa njim i da zna da će biti divan otac.

No ubrzo su se u njihovom odnosu pojavili problemi jer Agasi nije mogao da podnese da je Šilds slavnija od njega. Razveli su se 1999. nakon dve godine braka.

Međutim, već 2001. Bruk je ponovno izgovorila sudbonosno "da" scenaristi Krisu, i u nekim starijim intervjuima izjavila je da nikad ne bi bila tako srećna danas da nije prošla kroz razvod.

"Mislim da sada ne bih bila s Krisom da nisam bila u vezi s Andreom", istakla je glumica. Naime, oni su postali bliski prijatelji nakon njenog razvoda i uskoro se njihov odnos pretvorio u nešto više, u ljubav.

Par je imao i posebno, tajno venčanje na ostrvu Katalina i zanimljivo je da ni gosti koje su pozvali nisu znali da će biti svedoci njihovom ulasku u bračnu luku. Shvatili su o kakvom se događaju radi tek kad su videli Šilds u venčanici.

"Srećna sam jer imam neverovatnog muža. Kad god nam život malo poludi, on ima tu sposobnost da nas smiri i usmeri, da istakne što je važno", pohvalila je jednom glumica svog supruga sa kojim ima kćerke Roven (18) i Grir (15).

Par ove godine slavi 20. godišnjicu braka, a Bruke je objasnila tajnu njihove dugovečnosti. Kako kaže, najbitnije je to što poštuje muževljevu privatnost kao i on njenu, pa je potom dodala da je njihov odnos jak i srećan jer uzmu prostor za sebe kada im je to potrebno.

"Malo prostora je dobra stvar...kao i odvojeni umivaonici u kupatilu", našalila se Šilds. Biće da je glumica zaista pronašla svoju mirnu luku sa pravom osobom.