Američka glumica i bivša manekenka Bruk Šilds (55) je objavila novi video snimak na društvenoj mreži Instagram u kom je pokazala da ponovo uči da hoda nakon preloma noge.

Naime, slavna glumica je objavila video snimak iz bolnice, gde u pidžami pokušava da hoda na štakama.

- Slomila sam butnu kost. Počinje da zarasta. Bez obzira šta je vaš izazov, napravite pozitivan izbor za sebe da idete napred. Novi početak je sada - napisala je glumica u opisu objave.

Objava je pregledana preko 300.000 puta, a jedna od prvih koleginica koja joj je poželela brz oporavak je Glen Klouz koja je napisala:

- Bruk, tako mi je žao! Hrabrost je u tvojoj krvi. Šaljem ljubav - napisala je zvezda filma "101 Dalmatinac".

Osim nje, javile su se i Šeron Stoun i Helena Kristensen kako bi pružile podršku hrabroj Bruk.

"Oporavite se brzo", "Sve će biti u redu, Vi ste jaka žena", "Jako mi je žao što Vam se to dogodilo", bili su samo neki od komentara ispod objave slavne glumice.

Čuvena Bruk Šilds se proslavila krajem sedamdesetih zahvaljujući filmu "Pretty Baby", sa samo 12 godina. Snimala je kao devojčica scenu u kojoj se pojavljuje naga, ali je ona kasnije izbačena sa trake.

Kontroverzna je bila uloga Bruks Šilds i u "Plavoj laguni". U ovaj glumački izazov upustila se sa samo 15 godina. Partner joj je bio Kristofer Atkins sa kojim je snimila ljubavne kadrove (na svu sreću, starija dublerka ju je menjala u nagim scenama, ali je i proed toga sama uloga za premladu Bruk bila neprimerena).

U ovako kontroverzne glumačke poduhvate vodila ju je majka Teri koja je po svaku cenu želela da njena ćerka postane poznata. Kada se sada Bruk priseti majke, kaže:

"Iz današnje perspektive moja majka je bila zlostavljač. Ali je kasnih 60-ih bilo normalno da ostavite susedu dete ako nemate novca za dadilju. Tužno je što moja majka nije mogla da priušti dadilju".

Majka je umesto nje birala i njene partnere pa ju je nagovarala da se zabavlja sa Džordžom Majklom, Džonom Travoltom i Majklom Džeksonom.

A Bruk je pre više od 10 godina iznenadila mnoge kada je za magazin "Helt" rekla da je do 22. bila nevina. Sama izjava nije bila nimala strašna. Naprotiv, ali je glumica tada dodala da je izbegavala kontakte sa muškarcima jer je bila nesigurna u sebe.

Danas žali što ranije nije zavolela svoj izgled. Zamislite, svet je pričao da je "savršeno lepa", a ona je sumnjala u svoju lepotu. Razlog tome sigurno su sporne metode vaspitanja njene majke.