Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl pre par dana pojavila se u prenosu VAX koncerta iz Los Anđelesa, uključivši se u njegov prenos organizovan kako bi podigao svest o važnosti vakcinisanja protiv koronavirusa, čime je konačno stala na kraj glasinama o navodnom porođaju u tajnosti.

Za tu priliku odabrala je ružičastu košulju-haljini brenda Carolina Herrera, a celi outfit upotpunila je zlatnim nakitom – Cartierovim satom pokojne princeze Dajane i ogrlicom brenda Awe Inspired.

A upravo iza ogrlice krije se snažna poruka koju je Megan poslala. Tokom svog govora, 39-godišnja trudna vojvotkinja govorila je o radosti koju oseća što njoj i 36-godišnjem princu Hariju uskoro stiže drugo dete, odnosno što će dvogodišnji Arči uskoro dobiti sestru.

megan markl
Youtube 

Zlatna ogrlica s priveskom s uzdignutom šakom smeštenom unutar simbola za ženski pol, što je simbol rimske boginje Venere, čime je suptilno odala počast i svojoj još nerođenoj ćerkici. 

ogrlica
printscreen/shop.aweinspired.com 

"Žene, a posebno žene s drugačijom bojom kože, videle su kako je uništena generacija ekonomske dobiti. Otkako je započela pandemija, gotovo pet i po miliona žena izgubilo je posao u SAD-u, a očekuje se da će još 47 miliona žena širom sveta kliznuti u krajnje siromaštvo', naglasila je Markl u svom govoru.

Podelila je i razmišljanja o svojoj ćerki, govoreći kako i ona i princ Hari misle da sve mlade žene i devojke širom sveta moraju da imaju mogućnost da pokažu svoju snagu i umeće da nas vode napred.

Podsetimo, Megan se nedavno ponovo našla na meti kritika, ovaj put nakon što je magazin Heat objavio da Markl priprema ekstravagantnu zabavu kako bi proslavila dolazak ćerke.

Takve zabave, takozvani "baby shower", nisu u skladu s britanskom kraljevskom tradicijom, ali navodno Megan to ne brine. Neimenovani izvor spomenutog medija čak je naveo i nekoliko imena ljudi koji bi mogli da se nađu na listi zvanica.

megan markl i princ hari
Shutterstock 

Očekivano, tu je i Opra Vinfri kod koje je Megan i otkrila pol drugog deteta, zatim Serena Viliams i Bijonse. Da li su to tek puka nagađanja ili bi i ovi navodi mogli da se obistine, ostaje da se vidi.