23-godišnja glumica Arijel Vinter postala je poznata nakon što se pojavila u seriji "Moderna porodica" koju mnogi obožavaju. Tamo je odlično odglumila štreberku Aleks Danphi, a u stvarnom životu ona je daleko od uloge koja ju je proslavila.

Naime, na Instagramu Arijel deli itekako provokativne fotografije što mnoge šokira jer su se navikli da je viđaju je u potpuno drugačijem izdanju. Međutim, mnogi zaboravljaju da je i ona odrasla i to u prekrasnu devojku koja voli da eksperimentiše s izgledom. A ono što retki znaju je činjenica da je imala prilično turbulentan život.

Naime, majka ju je terala da se bavi glumo, a Arijel je 2012. podnela zahtev da joj starija sestra postane staratelj. Takođe, majka ju je dok je bila devojčica oblačila i šminkala tako da izgleda duplo starije, a sve je to ostavilo posledice na njeno psihičko zdravlje.

Stanje joj se pogoršavalo i zbog velikih grudi veličine F koje je smanjila sa samo 17 godina zbog velikih problema s kičmom i vratom.

"Uvek sam se osećala us*ano u svom telu. Postalo je malo bolje, ali još uvek je teško. Naučila sam da ne brinem oko toga šta drugi misle i sad se osećam ugodno u kupaćem kostimu i s ožiljcima i oblinama koje imam", rekla je u jednom intervjuu iskreno.

Sa 4 godine je ušla u svet glume. Na početku je glumilla u Diznijevim projektima i pozajmljivala glas animiranim junacima.

arijel vinter
HEDO / Backgrid USA / Profimedia 

Arijel je često bila na meti krtiika zbog provokativnog odevanja. Sklona je čestim promenama izgleda, a čini se da je u poslednje vreme smirila svoj modni izražaj te se oblači svedenije.

Arijel je u međuvremenu smršala 14 kilograma, a kaže da je za to zaslužna činjenica da je promenila lekara koji joj je promenio antidepresive koje uzima.

"Zbog brojnih negativnih komentara dugo sam želela da se promenim. Na kraju sam shvatila da želim da udovoljim samoj sebi, a ne drugima", objasnila je Arijel, pa dodala:

"Nekad želim naglasiti obline u ultra uskoj haljini, a ponekad samo želim da me "proguta" široka trenerka, a to je sve normalno. Naučila sam da prihvatim sebe ovakvu kakva sam i više se ne obazirem na zle jezike."

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Arijel Vinter