Moramo priznati da nas ovaj kišoviti period ne podstiče na ništa drugo nego izležavanje na i uživanje u dobrim filmovima i serijama. Srećom, omiljeni streaming servisi nas iz dana u dan iznenađuju sjajnim novim naslovima koje jedva čekamo da pogledamo, a ovog puta za oko nam je zapela zabavna komedija za koju ne sumnjamo da će se dopasti mnogima.

Iako Netflix najviše volimo zbog sjajnih dokumentaraca i dobrih serija, kao što smo spomenuli, ovog puta u fokusu je šaljiva komedija. Naime, reč je o filmu "Thunder Force" s Melisom Mekartni i Oktavijom Spenser u glavnim ulogama, a koje igraju bivše najbolje prijateljice.

Radnja je smeštena u Čikago koji je zahvatila pošast kriminalaca sa supermoćima koji vladaju gradom bez empatije prema ostatku stanovnika. Naravno, stanovnici su na rubu snage, jedva preživljavaju i ne vidje kraj ružnom periodu u kojem se nalaze.

Ipak, bivše najbolje prijateljice, Lidija i Emili, spletom okolnosti takođe dobiju supermoći i kreću u borbu za spas grada. Na tom putu upadaju u razne razne situacije koje su prikazane na vrlo komičan i zabavan način, stoga ne sumnjamo da će ovaj dinamičan film od prvog do zadnjeg minuta držati vašu pažnju. "Thunder Force" je sjajan odabir ako želite da se opustiti, odmorite i uživate u najdražim grickalicama,a pritom ćete se dobro nasmejati! U nastavku pogledajte trejler: