Nina Seničar, prelepa Srpkinja, i njen dugogodišnji partner i suprug Džej Elis, su pre nekoliko nedelja saopštili javnosti da će postati roditelji po drugi put. Glumica je podelila slike s radosnim vestima, uz simpatičan opis, što je izazvalo niz divnih komentara.

Svet je brujao o njihovoj ljubavi nakon što je otkriveno da je upravo Srpkinja osvojila srce poznatog holivudskog zavodnika. U julu 2022. godine stupili su u brak u spektakularnom venčanju održanom u Italiji, tačnije u dvorcu u Toskani po imenu "Villa Mangiacane". Lokaciju je pažljivo odabrala Nina, izražavajući želju da se uda upravo na takvom bajkovitom mestu.

Iako su izbegavali medijske izjave o venčanju, fotografije su otkrivale raskošnu organizaciju koja je podrazumevala značajna finansijska sredstva. Veliko slavlje za 190 zvanica upriličili su uz veselje i prisustvo njihove ćerke Nore, rođene krajem 2019. godine. Tokom proslave, pevalo se, igralo, ljubilo, a Nina je za "Vog" otkrila da je srpska rakija imala posebno istaknuto mesto na trpezi.

"Na samom početku večere sam zamolila sve goste da nazdrave čašicom rakije. To je autentično srpsko piće koje već vekovima krase našu tradiciju", izjavila je ona.

Kako su se upoznali Nina Seničar i Džej Elis?

Sve se dogodilo 2015. godine, malo nakon što se Džej preselio u Los Anđeles, a par se sreo u jednom tamošnjem baru. Upoznao ih je njihov zajednički prijatelj Toni Mansila, kreativni direktor marketinške agencije Savanty.

profimedia-0845601866.jpg
Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

Od tada među njima vlada najlepše osećanja ljubavi, pažnje i poštovanja. Uprkos činjenici da su često bili razdvojeni jer Nina odlazi zbog poslovnih obaveza u Srbiju oni su zadržali sklad, a dolazak druge bebe samo potvrđuje da se vole kao prvog dana.

Venčanje 

Par je venčanje organizovao u Italiji, u prelepoj Toskani okruženoj vinogradima i maslinama. Lokaciju je odabrala srpska voditeljka koja je, kako je više puta istakla, oduvek maštala da se uda na nekom ovakvom mestu. Upravo ovo mesto je bilo i prvu u nizu zajedničkih putovanja para. Pored impozantnog imanja, Nina je oduševila jednostavnom haljinom. Za Nininu venčanicu bila je zadužena italijanska modna kuća Dolce&Gabbana koja je po meri dizajnirala klasičan, vanvremenski i elegantan model.

Činjenica da je njihovo venčanje Vogue stavio na listu osam najlepših u 2022. govori dosta o tome koliko su mu se posvetili.

Deliće njihove idile, slavna lepotica prikaže s vremena na vreme na svom Instagramu, iako je veoma pažljiva sa onim što otkriva javnosti.

Muž Nine Seničar našao se na meti žestokih prozivki jer je oženio voditeljku.
- / SGP / Profimedia 

Doduše, Seničar je uvek bila poznata po tome da svoju intimu čuva od radoznalih pogleda, te se ni nakon svih ovih godina ne može naći previše informacija o njenom životu, niti o bivšim momcima.

Setimo se samo njene veze sa proslavljenim pevačem Erosom Ramacotijem. Na pitanja o vezi sa zgodnim Italijanom uvek je zagonetno odgovarala, te je mnoge iznenadilo njeno priznanje da se i dalje čuju s vremena na vreme, te da čestitaju rođendan jedno drugome.

Eros Ramacoti
Santi Delgado / The Photo One / Profimedia 

No, kada je reč o njihovom nekadašnjem odnosu, Nina je ostala nema. Svojevremeno su domaći mediji naveliko pisali o koncertu u Novom Sadu koji je navodno Ramacoti organizovao zbog nje. Ali, čak i sada, nakon toliko godina, Nina i dalje čuva njihovu tajnu.

"Niko neće saznati da li je zbog mene održao koncert u Novom Sadu. Dogovorili smo se da ne pričamo o tome", rekla je Nina svojevremeno za Gloriu.

Inače, pričalo se i da je Eros zbog lepe Srpkinje odbio i jednu od najlepših žena sveta - Moniku Beluči, te da je Seničar želeo da odvede i pred oltar, ali glumica je na to imala jasan komentar, iako je potvrdila da je među njima ipak bilo nečeg.

Srpska glumica, manekenka i voditeljka Nina Seničar zablistala je u modnom komadu koji svi žele ove sezone.
Faye`s Vision/Cover Images/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

"Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. I dalje smo u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme. Obavezno me pozove da mi čestita rođendan. Ja sam rođena 11. novembra, on 28. oktobra. Oboje smo Škorpije. Mogu sve najlepše da kažem o njemu. Divan je, pažljiv i tolerantan, potpuna suprotnost stereotipima koje prate velike muzičke zvezde. Ne želim da budem poznata samo kao bivša devojka Erosa Ramacotija. Posedujem dovoljno kvaliteta i dovoljno sam ambiciozna da bih bila poznata kao Nina Seničar, a ne kao nečija devojka", dodala je Nina za gorepomenuti medij, što je i dokazala u godinama nakon upravo time što je ne samo uspešna voditeljka i glumica, već i spisateljica.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video

Nina Seničar postala popadija Kurir televizija

Izvor: Wanted A.N.